Ali moderatorji sploh kaj delate?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Preberi si kaj si pisal v tej temi-zrel si za trajni ban....Nisem našel tvojega najslabšjega posta(končno nekdo iz JU ki je prevzel odgovornost za svoja dejanja).Za tvoje besede ni opravičila...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa še okoli laži:

Si kao neki pravnik, tu na Alterju precej aktivno pomagal razčistiti marsikakšne pravne dileme. V tisti temi smo pa našli tvojo črno - belo moralo. Moral bi se je sramovati!

Kot pravnik se poizkušaš skrivati za paragrafi - ej, za to lahko najamemo robota !!! Ne potrebujemo človeka, ki ga je treba vsakodnevno hraniti, ujčkati, plačevati, si izmišljevati dodatna in nepotrebna dela, da jih bo okolica sprejela kot strošek in plačala, ... robot bo po kodexu vedno pravilno postavil sodbo .

Naj bo raje robot, ki ga bomo po končani amortizaciji lepo pretopili v kaj bolj uporabnega! Npr. v kepo jeklene krogle za razbijanje korunda v Rušah (saj jih ni več.)

Ti pa, kot "pravnik", sodiš ravno med take robote!

I

Izbrisan uporabnik #488

Smešno vse skupaj, zdaj pa smo drugi krivi, vem kaj sem pisal, vse je bilo čisto ok.
Izognil se je odgovornosti in ni je sprejel, ni se soočil s problemom itd.

Zgodba je končana, dvomim, da so se kaj naučili.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Da, imaš ga na vesti. Ko bo mularija šla snemat skozi ključavnico tvoje starše med ljubeznijo, in to objavila na fejsbuku in alterju, s privoljenjem in hkrati spodbudo za to od svojih staršev - me zanima, kako boš takrat goreče zagovarjal dejanje.

Aha, sex med atam in mamo je OK, medtem ko je v tej naši zgodbi rahla razlika
17758-icon_confused.gif

V ***** si, Snecer, da veš!

Sploh ni bila poanta v snemanju...s tem se bodo drugi ubadali.

I

Izbrisan uporabnik #9334

NI se izognil odgovornosti, ampak jo je celo, v celoti !
grims-1.gif
prevzel nase!

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Preberi si kaj si pisal v tej temi-zrel si za trajni ban....Nisem našel tvojega najslabšjega posta(končno nekdo iz JU ki je prevzel odgovornost za svoja dejanja).Za tvoje besede ni opravičila...

Tega nisem pisal, pokaži, ne podtikat...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Snecer - ne vem kaj boš počel sam s seboj, ampak če si človek, boš imel kar precej dela s tem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Demz pravi:
NI se izognil odgovornosti, ampak jo je celo, v celoti !
grims-1.gif
sprejel nase!

Jaz pa pravim drugače, torej imamo dva različna mnenja, samo brez nervoze.

Nimam več kaj dodati.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:

Tega nisem pisal, pokaži, ne podtikat...

Mislim, da sem jaz. Jih lahko še za 10+ iz JS nalimam linke, za katere mislim, da mu komot sledijo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
@Snecer, Demz in Jtfc - vam bo trodnevni ban zadoščal? Bi morda raje tedenskega? Kaj bo to moj ego vesel tega novega build-up-a (prosto po Robertu)
cheer.gif

Resno me ne jemljete resno in več kot očitno bo treba nekaj narediti v zvezi s tem....mogoče bi pa časovna omejitev postov pomagala?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Matej, kot moderator imaš vso pravico in dolžnost zadevo moderirati. Lahko me banaš za trajno, me boli kjurac - ampak nekaj nepopisno zanimivega je, ko ti pri kuhanju neke trapaste juhe priplava vsa možna mast na površje. S tem, da jo nisem kuhal jaz, ampak sem samo poizkušal vmes nekajkrat zmanjšati plin pod ognjem.

Kaj kjurac briga druge, kakšne seksualne prakse izvajajo sosedje in to objavljajo v javnost !!! Za zidom anonimnosti, ki jo nudi internet !??? V pričakovanju anonimnosti in brez odgovornosti, posledično!

Dragi moji, človeška kultura se je gradila skozi tisočletja, pilila se je skozi kri in solze, tu sedaj se pa najde mularija sredi slovenije, ki misli, da lahko dela kar vse po trenutnih vzgibih? Zavoljo popularnosti ali kaj še???
confused-1.gif

Vsaka izgovorjena beseda nosi posledice za seboj. Tista nesrečna tema pa celo človeka. Z življenjem vred!
Vsi slovenski mediji vključno z Alterjem, ki je precej bran, ste soudeleženi. Le kje vam je pamet.
13.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Medijska gonja je bila ze en teden mimo, ko je vzel ded štrik v roke. Sumim, da je drugje izbilo sodu dno. Moje opazanje in tudi opazanje tistih, ki so bili teden po incidentu z njim.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Vsi slovenski mediji vključno z Alterjem, ki je precej bran, ste soudeleženi. Le kje vam je pamet.
13.gif

Zanimivo mi je kako sta se Denis Avdiæ in njegov radio potegnila nazaj, pobrisali so vse svoje objave v zvezi s tem, sproti brišejo vse komentarje na spletni strani in FB, zraven pa pišejo rahlo ignorantske objave, da ni njihova krivda in da so samo objavili to kar so objavili tudi drugi mediji.
In tako so si oprali roke.

Kar se tiče moderatorjev mi je pa zanimivo kako absurdne offtopice dopuščajo. Vse dokler ne pride offtopic na nekoga, ki ga oni bolj cenijo (ali pa celo volijo).

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Seveda, zdaj je žena kriva, ne pa anonimni medijski drkači svojega ega.
rolleyes-1.gif
Verjemi, da casopiov, tvja, interneta niti odprl ni zaradi sramote, je pa 25ur na dan poslušal zeno, ki mu je zagotovo takšne besede povedala, da jih cel ta forum ne spravi skupaj.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Pa drgač-če ne bi bilo vsega tega vlačenja po medijih, bi do sramote sploh prišlo? kaj lažje za zastopit, @butec?
wink-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Pa drgač-če ne bi bilo vsega tega vlačenja po medijih, bi do sramote sploh prišlo? kaj lažje za zastopit, @butec?
wink-1.gif
A lizanja, če ne bi bilo? Bi imeli dve srečni družini več, za medije pa tudi ni bojazni, da ne bi imeli te dni o čem poročati ...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, verjamem. Vendar poglej tisto zaklenjeno temo - eno najdaljših na alterju, sploh pa če bi jo časovno meril!
bonk.gif

V istem času se je v Slo zgodilo nekaj precej pomembnih dogodkov. Vendar - Ne!!! Pol slovenije se gre ukvarjat s seksom dveh ljudi, ki ju je skrivoma posnel smrkavec skozi okno za nadsvetlobo.

Ok, bilo je med službenim časom. Lahko bi se snemalo ob pol dveh zjutraj, ko sva se midva z mojo drago imela rada, skozi zaprta vrata in skozi ključavnico. In bi se zjutraj (jaz in moja žena) našel objavljen na internetu. Pa sva bila tudi tako rekoč med službenim časom, saj sva starša!
rolleyes-1.gif
24 ur na dan, kajne.

Človeka tik-tak umažeš, oprati ga je pa potem mnogo težje. Pisalo se je pa tu gor vse sorte in zelo dobro veste, kako je zgodba na Alterju šla in kdo so bili akterji. Zato vam povem, lahko si spremenite nicke, lahko mene eliminirate, ampak vsake toliko časa boste spomnjeni, kaj ste ušpičili! Dokler se ne boste zelo iskreno in javno opravičili.

(Vse kar je prav!)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

Odgovori
0
Ogledi
20.179