Citat:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Moderatorji mislite, da ste si oprali roke, ko ste šele zdaj zaklenili temo? Prepucavanje in pljuvanje pa ste mirno puščali do te mere, da so pacienti v temo privlekli celo politiko, javni sektor, janšo, jankoviæa in bavčarja.
Zdaj ste se podgane hitro potegnile nazaj in poskrile vključno z mediji, ko je šlo vse skupaj res predaleč.
Glede na napisano mi pa nikakor ni jasno kako je lahko Matey moderator. Nekdo tak se sploh ne bi smel spuščati v besedne bitke s pacienti ampak bi moral tiho (in pošteno, nepristransko) moderirati, take teme zakleniti ali pa jih najbolje kar pobrisati.
Da potegnem črto.... kaj moderatorji sploh počnete? V enih temah ste absurdno natančni, v drugih pa dopuščate abnormalne debate, ki na koncu nimajo več nobene veze z naslovom. Se boste zbudili šele, ko boste fasali kakšno tožbo?
p.s.: tukaj se moj del debate zaključi in se ne bom spuščal v nadaljnja prepucavanja z vami. lp
Ti brihta veš kaj? Prav nikjer ne piše, da moramo biti moderatorji pri temah nepristranski in lahko brez problema izražamo svoje mnenje in stojimo za njim, rok si pa z zaklepom ni opral nihče, le-ta je sledil zaradi poteka debate same in ne zato, da bi bil kdo zdaj manj kriv ali pa čist, me pa ne preseneča, da imaš zgrešen pogled na zadevo, nič novega. Da se pa še malce dotaknem splošnega moderiranja in razlik - nis(m)o vsi moderatorji zmožni moderiranja v vseh podforumih temveč ima vsak svoje področje za pokrivat ampak bolj kot ne vsak, ki pa je moderator nekje na Alterju, pa je moderator tudi v Čveku, tako da potem dejansko moderira tisti, ki je trenutno aktiven, od tu torej razlike. Če ti pa ni všeč, da sem mod v Čveku pa spiši pritožbo adminu zaradi mene, dolmivis'
Zdaj se pa, kot si napisal, zaključi svoj del debate, se ne spuščaj v nadaljna prepucavanja z nami in lp.
Ta tema gre pa tudi pod ključ, saj je povsem nekoristna za karkoli drugega kot za splošno prepucavanje. Kot sem že v prejšnji temi zapisal - zaradi mene odprite nov topic ampak dajte potem bolj normalno komunicirat.
Lp, M.