Ali kdaj "dirkate" po cestah?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije

Ja seveda in to tako da v drugi dobesedno voziš rally(klanec) in avto videva rdeče polje v mojmu primeru Accent gre ko snet hudič.
Ne vem zakaj me skoraj vsak teden prime, da vozim rally....po regionalki 160km/h (70 om.3 in 4 brzina). Najbolj cool mi je, ko naletim na kakšnga voznika, ki skupaj dirkava

Adrenalinska vožnja
cheer.gif

So pa tudi dnevi, ko cigam z max.hitrostjo 70km/h.

MI NUJNO rabimo BREZPLAČNE POLIGONE
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Živjo

Vozim se po predpisih, glede na to da so odstopanja tako na avtomobilskem števcu kot na radarju vozim 55km/h izven naselja pa 80-90km/h, po AC pa max.130km/h. Me pa iskreno zanima zakaj te balkance v smislu Slovence ne izuči, da bi vozili po predpisih, a res noben ne spoštuje CPP-ja in vozi kukr mu paše po naselju celo 80 po regionalni pa kukr se mu zahoče tud primerki, ko mislijo, da so na AC. Na AC eni vozijo 90km/h saj niso resni. Po prehitevalnem pa nekateri vozijo 100 namesto, da bi pognali avto čez 130km/h saj zato je prehitevalni pas.

Vedno kjerkoli se nahajam na cesti me nekateri prehitevajo, kako me lahko prehiti, če vozim malenkost nad predpisi.

Se čudim zakaj je toliko prometnih nesreč. Danes me nekdo izven naselja prehiti tik pred ovinkom bog vedi kaj bi bilo, če bi nasproti prišel drug avto.
uf-1.gif

Sram naj bo takih, ki ne spoštujejo CPP-ja. In vozijo po cestah kukr se mu zahoče, kot da nebi obstajali predpisi.

Rešitev se pa je 5x povečat kazni in v vsako naselje dat policaje oz. že sedaj jih skoraj nikjer ne vidim, da bi bila kontrola, če bodo to naredili pa bo 10x manj smrtnih žrtev na cesti.
Bi pa glede do 10km/h prekoračeno hitrost drugače obravnaval, kot nekdo, ki je prekoračil 20km/h. Razlika v kazni bi bila 500%

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Živjo

Vozim se po predpisih, glede na to da so odstopanja tako na avtomobilskem števcu kot na radarju vozim 55km/h izven naselja pa 80-90km/h, po AC pa max.130km/h. Me pa iskreno zanima zakaj te balkance v smislu Slovence ne izuči, da bi vozili po predpisih, a res noben ne spoštuje CPP-ja in vozi kukr mu paše po naselju celo 80 po regionalni pa kukr se mu zahoče tud primerki, ko mislijo, da so na AC. Na AC eni vozijo 90km/h saj niso resni. Po prehitevalnem pa nekateri vozijo 100 namesto, da bi pognali avto čez 130km/h saj zato je prehitevalni pas.

Vedno kjerkoli se nahajam na cesti me nekateri prehitevajo, kako me lahko prehiti, če vozim malenkost nad predpisi.

Se čudim zakaj je toliko prometnih nesreč. Danes me nekdo izven naselja prehiti tik pred ovinkom bog vedi kaj bi bilo, če bi nasproti prišel drug avto.
uf-1.gif

Sram naj bo takih, ki ne spoštujejo CPP-ja. In vozijo po cestah kukr se mu zahoče, kot da nebi obstajali predpisi.

Rešitev se pa je 5x povečat kazni in v vsako naselje dat policaje oz. že sedaj jih skoraj nikjer ne vidim, da bi bila kontrola, če bodo to naredili pa bo 10x manj smrtnih žrtev na cesti.
Bi pa glede do 10km/h prekoračeno hitrost drugače obravnaval, kot nekdo, ki je prekoračil 20km/h. Razlika v kazni bi bila 500%

Nekje se moram zdivjat, gmajna je premal avto takoj zjahaš.....

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ja, ampak s tem divjanjem ogrožaš še vse ostale udeležence v prometu, ne samo sebe.
jezen.gif

Se opr., če izjavim tole

OFF OFFF OOOFFFFFFFFFF
je vse predvidena, kje se lahko kaj pripet, kolk naj bi imel an teh odsekih max.hitrost, d alahko še zvoziš ovink, je preštusdirano, itak ne vozim v naseljih rally, izven naselja, ko se vidi naprej 1 km.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ja, ampak s tem divjanjem ogrožaš še vse ostale udeležence v prometu, ne samo sebe.
jezen.gif

Dolgčas se ej s crossom vozt po gozdu sicer enkrat sem se že s fičkotom zabil v smreko, ampak ni bilo hujšga.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Med brskanjem po forumih sem videl da je zadnje oblegana tema "ali kdaj dirkate po cestah", pa sem vedel da je tvoja
smile-1.gif

Moj odgovor; Ne.

Dirkanje je zame ko se vozi pod 6s-100, tote naše rajnglice ko se vlečejo nad 6s pa je zame samo dinamika.

Zaj kolk forumašev ma pa avte ki gredo pod 6s, pa težko rečem, mislim da sta 2. Niju vprašaj. (se bota že oglasla)

Je pa res da je moj "rekord" (kunem se majkemi) 160 v naselju (ob 3 zjutraj=izredno pregledno), sodnica je kazen ovrgla,
ker se po njenem po vasi človek nemore peljat 160 in se še pravočasno ustavit policistu ki ga je izmeril na 124m.
evil.gif

Tut sam sem se strinjal, da očitno radarska pištola ni bila pravilno skladiščena.
evil.gif

Sicer pa še čakam sodnike po polni bedariji, ena izmed njih je nepripasan z mobitelom prehitevanje kolone. (2 vozila, ki
izven naselja vozita 70)

Da sem pa čisto odkrit, 99,95% me ne dobijo.

Pa še v zagovor; za sabo imam cca 250k km (kot študent veliko v kombiju razvažal robo), še nisem imel prometne nesreče,
niti še ni šlo "naknap" tako da mislim da sem "zase" varen voznik. Zdaj pa hitro 2x potrkam po lesu.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Se opr., če izjavim tole

OFF OFFF OOOFFFFFFFFFF
je vse predvidena, kje se lahko kaj pripet, kolk naj bi imel an teh odsekih max.hitrost, d alahko še zvoziš ovink, je preštusdirano, itak ne vozim v naseljih rally, izven naselja, ko se vidi naprej 1 km.
Točno take največkrat kaj preseneti
grims-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Je pa res da je moj "rekord" (kunem se majkemi) 160 v naselju (ob 3 zjutraj=izredno pregledno), sodnica je kazen ovrgla,
ker se po njenem po vasi človek nemore peljat 160 in se še pravočasno ustavit policistu ki ga je izmeril na 124m.
evil.gif
No zdej pa mene zanima, ko toliko vedno pišete, kolk je zavorna pot pri 50km/h, pa da pri 60km/h bi pa otroka zbil, al znajo preračunat, kolk je zavorna pot pri 160km/h ? nekej s kvadratom gre če se prav spomnim?
No me zanima al je manj kot 124m ali več?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
evil.gif
No zdej pa mene zanima, ko toliko vedno pišete, kolk je zavorna pot pri 50km/h, pa da pri 60km/h bi pa otroka zbil, al znajo preračunat, kolk je zavorna pot pri 160km/h ? nekej s kvadratom gre če se prav spomnim?
No me zanima al je manj kot 124m ali več?

Torej nisem vozil 160 kot je pokazal radar.
smile-1.gif

Pri 160 bi naj rabil slabih 200m, je pa res da so ti podatki stari recimo 10 let, ko so recimo avti imeli slabše lasnosti kot jih imajo danes,
recimo tanov klio se danes ustavi prej kot pa 10 let stari klio (ko je bil še nov); ABS, boljše gume, širše gume,....

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Verjetno je za kakih 70 v plus pokazal, ker pri 160 nebi mel kaj za piskat pri sodnici ker bi ti izpit šel že na licu mesta.
tongue-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Wow, kakšen frajer si. A sem lahko tvoj prijatelj?

Pusti ga, odkirva svet divjanja kot smo ga vsi s svojimi prvimi/drugimi avti.

Jaz sem svojemu prvemu 1.2 kliaču "vadil dušo" prve pol leta.

Prvi dan ko sem ga dobil, sem sel iz MB-Slov. Bist, samo da sem videl kolko gre.
bonk.gif

Še danes pa grem po AC kolko zadeva zmore, če bi letel 330, bi pa šel 330, tega se pa vrjetno nebom nikol "pozdravil".

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik trust pravi:
enkrat sem se že s fičkotom zabil v smreko, ampak ni bilo hujšga.

To ti misliš.... Kšn Alterjevec se ne bi glih strinjal
grin1.gif

Ja, divjam, kadar sem sam v avtu, treba mal spucat ane...