Citat:
Uporabnik trust pravi:
Ne vem zakaj me skoraj vsak teden prime, da vozim rally....po regionalki 160km/h (70 om.3 in 4 brzina).
Pri tebi se je že z rojstvom začelo... ko te je porodničar dvignil za noge in hotel usekati po riti, da zajokaš in dobiš prvi zrak, si se mu ves sluzast izmuznil in padel z glavo direkt na tla na keramične ploščice. Nato se je porodničar ves prestrašen nerodno prestopil in ti s coklo še stopil na glavo... in od tu naprej se vleče tvoja zgodba, tako da tisti udarec v smreko res ni mogel več veliko škodovati...Citat:
Uporabnik trust pravi:
enkrat sem se že s fičkotom zabil v smreko, ampak ni bilo hujšga.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Dirkanje je zame ko se vozi pod 6s-100, tote naše rajnglice ko se vlečejo nad 6s pa je zame samo dinamika.
Zaj kolk forumašev ma pa avte ki gredo pod 6s, pa težko rečem, mislim da sta 2. Niju vprašaj. (se bota že oglasla)
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
haha priznej da si še vedno tak. jst sm
Mor'š prej blokado ven vzetCitat:
Uporabnik synthman pravi:
Moj kazalec na obratomeru še ni srečal rdečega polja.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Regionalka pa 160? to bi po zakonu moralo bit takoj odvzem izpita
Citat:
160 po regionalki je bedarija.
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
160 po regionalki je bedarija.
Jap, more it čez 200
Itak smo najbolj nevarni tišači, čeprov sam predvidevam in opazujem promet bolje kot večina, in naprimer v koloni na prehitevalnem vidim čez dva tri avte naprej kako se prižge zavorna luč na avtu in že prej zaviram preden tisti pred mano, uporabljam smernike in ogledala (madona še če gre počez čez križišče gre z žmigavcem)
Potem pa skoči kak frajer ali ata pri 80 na uro ven iza kamiona ker sploh ne pogleda v ogledalo niti ne nakaže namere, pa smo spet "mulci" vsega krivi.