Zdravo,Zdravo! Tej konkretni kosilnici sta priloženi dve 2.5Ah 82V bateriji in hitri polnilec. Polnjenje traja dobre pol ure. Ker tudi kosilnica z eno deluje ravno okoli pol ure, sta načeloma dve bateriji dovolj za neprekinjeno delo.
V kompletu s to kosilnico sta za ceno €349 dva 2.5Ah akumulatorja in polnilec - v katalogu to ni razvidno, piše pa na lisku na vzorčni kosilnici v trgovini. "Kolobocijo" sem imel pa s škarjami za živo mejo. Le te se lahko kupi z dodatki ali brez. Namenoma sem kupil in plačal varianto z akumulatorjem in polnilcem, ker sem tako dobil dodaten akumulator in polnilec za manj, kot sicer stane le akumulator. Kot rečeno, pa so bile v škatli le škarje, čeprav je bilo z nalepkami jasno označeno, da bi moralo biti notri vse, tako da žal nisem dobil nič več, kot sem plačal, se mi pa zdi zelo ugodna cena.Pewerworks v Bauhausu obstaja v varianti z ali brez polnilca/baterije, glede na kolobocijo s "pozabljenim polnilcem in baterijo" je povsem mogoče, da je plačal varianto brez, ker pa tam prodajalci/svetovalci itak nimajo pojma mu je uspelo nadnadno vse dobit.
Pa nič ne obsojam, samo čestitam.
Ok kul. Hvala. Verjetno se da tudi laksarce z ali brez dodatnih baterij nabavit ali?V kompletu s to kosilnico sta za ceno €349 dva 2.5Ah akumulatorja in polnilec - v katalogu to ni razvidno, piše pa na lisku na vzorčni kosilnici v trgovini. "Kolobocijo" sem imel pa s škarjami za živo mejo. Le te se lahko kupi z dodatki ali brez. Namenoma sem kupil in plačal varianto z akumulatorjem in polnilcem, ker sem tako dobil dodaten akumulator in polnilec za manj, kot sicer stane le akumulator. Kot rečeno, pa so bile v škatli le škarje, čeprav je bilo z nalepkami jasno označeno, da bi moralo biti notri vse, tako da žal nisem dobil nič več, kot sem plačal, se mi pa zdi zelo ugodna cena.
Če bi kupil varianto brez baterije in bi bila pomotoma notri, seveda tega ne bi reklamiral...
* volt x amper= Wat oziroma močKaj je torej boljše, močnejše? 48V, 60V ali 82V? Pač na kaj to vpliva?