Aktovka

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.319
113
Zanima me kje bi lahko kupil kakšno moško aktovko ( usnje, umetno usnje itd...), recimo z dvema predaloma. Potrebujem jo za poslovne obiske, tako da lahko dam notri kakšne kataloge itd... Cena recimo do 50€.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
Na bolhi je tega polno: http://www.bolha.com/iskanje?q=aktovka&=Iskanje

Boljše rabljena, da se vidi, da ni nova, ker novi usnjeni izdelki so samo za preseravanje. Usnje mora biti malce znucano
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pogej na mimovrste al pa kaj podobnega. iščeš lahko za prenosnike.

men je jedina odnesla eno, tisto, k mi jo je dala v dar ob diplomi. toko, usnjena. nikoli uporabljena. super, a predraga za tvoj namen. predlagam usnje v vsakem primeru, tut če žena na koncu odnese.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.319
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Probaj vprašat pri lokalnem mesarju. Mogoče pa prodaja aktovke.

Kaj bi rad povedal, papak? Ti je dolgčas v službi? Če nimaš pojma, kuš...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.319
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pogej na mimovrste al pa kaj podobnega. iščeš lahko za prenosnike.

men je jedina odnesla eno, tisto, k mi jo je dala v dar ob diplomi. toko, usnjena. nikoli uporabljena. super, a predraga za tvoj namen. predlagam usnje v vsakem primeru, tut če žena na koncu odnese.

Sem se že '' zdilal '' na Bolhi s človekom in v kratkem prevzamem. Hvala vseeno.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Probaj vprašat pri lokalnem mesarju. Mogoče pa prodaja aktovke.

Kaj bi rad povedal, papak? Ti je dolgčas v službi? Če nimaš pojma, kuš...
Povedal bi rad, da ne sprašuj na forum, kje kupit kruh, pa meso, gate ipd..povej nam raje,"forumskim kolegom", da ne znaš obdelat babe, pa ti bomo z veseljem pomagali- teoretično, če ni pregrda pa tudi praktično.
zmaga.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.319
113
hysterical-1.gif

Že kar nekaj let spremljam tale forum in v vseh teh letih od tebe nisem prebral popolnoma nič pametnega, kaj šele koristnega. Mislim da si eden izmed najbolj nadležnih drekačev na Alterju. Zakompleksan debelinko, katerega je v lepote seksa vpeljala forumska kolegica. Če ne bi bilo Mamce, bi ga ti še danes po '' šmirastih '' rokah valjal. In sedaj bo pa on tukaj po forumih drugim babe valjal
hysterical-1.gif
.
Revše nesrečno. Če bi bil ti cel kuratz, bi bil majhen, tako da ustavi konje in uživaj še tistih nekaj popoldnevov z Mamco, dokler te ne zbrca tudi ona in zamenja za nekaj normalnega. Bilečanski Major, Pajdo, imaš premajhen čin, da boš pameten tukaj.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Glede na kup nametanih patetičnih "žaljivk" se vidi, da svoje komplekse težko skrivaš. Glede na moj študij psihologije lahko ugotovim, da se pustiš hitro izzvati, da nisi pretirano samozavesten. Kakor te kdo potipa na pravem mestu, hitro nekontrolirano izbruhneš in uporabljaš izraze, za katere meniš, da so žaljivi, v resnici so pač splošne floskule, nepreverjene in velikokrat ponavljajoče. Očitno si tudi diskriminatoren do "močnejših" (debelih) ljudi, da uporabljaš besede, ki jih ponižujejo.

Naj ti samo prišepnem, da mene ne žališ s temi besedami, ker pač enostavno nisem "buco, bajsi" itd, ne vem, od kot ti te ideje. Žališ ljudi, ki imajo resnično problem s težo..tako, da se zamisli, glede na to, da si že "tako" dolgo na forumih.
Lahko ti pa kaj od moje postave, ki jo omenjaš v kontekstu žalitve, pove kaj forumašica @mamca, če si jo že po nemarnem zvlekel v debato.
cheer.gif