Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Saj ne rabiš pri njih kupit..., jaz ponavadi poiščem na netu - momondo, skyscanner... in pošljem link na STA, kjer potem plačam. Vzamejo si nekih 15-20€ po karti, pa sem miren, ne zaupam ravno tem www posrednikom.
Sicer pa tudi jaz letim februarja v Vietnam... VCE - Hanoi, nazaj pa Bangkok - VCE. 550€ z Emirati, en postanek tja in nazaj 17ur. Meni se zdi odličen deal. Kak imaš plan potovanja za Vietnam?
Citat:
No naša pot bo pa pristanek na severu - Hanoi + Ha Long, let v Da Nang + Hue + Hoi An z okolico, let v Saigon, otok Phu Quoc na skrajnem jugu, let v Kambodžo, od tam pa še let na Tajsko , Pattaya + Bangkok.
Citat:
Brez vize lahko na Tajsko vstopiš samo ob enkratnem vstopu, če bo to dvakrat potrebuješ vizo - tako je bilo meni razloženo na STA ob nakupu letealske karte
Sem pa zdajle brskal in so spremembe okoli tega, se pa velja pozanimati na veleposlaništvu prej:
29.12.2016: OBVESTILO – SPREMEMBA VIZUMSKEGA REŽIMA
Od 31. decembra 2016 stopi v veljavo nov vizumski režim, in sicer je državljanom Republike Slovenije vstop v Kraljevino Tajsko preko kopenskih mejnih prehodov brez vizuma dovoljen le 2 x v koledarskem letu. Za vse nadaljne vstope je potrebna predhodna pridobitev vizuma.
Mednarodna letališča so izvzeta.
Za Kambodžo imaš tudi VOA isto kot za Vietnam - prek neta.