Povzetek knjige, a si ti normaln, da bojo drugi brali zate ... pa saj maš na desni kratke povzetke in recenzije, a si "čorav"lahko napises povezetek, nimam te knjige...
... matr ta današnja nesposobma "mladina" ...
Povzetek knjige, a si ti normaln, da bojo drugi brali zate ... pa saj maš na desni kratke povzetke in recenzije, a si "čorav"lahko napises povezetek, nimam te knjige...
Kje pa si to napovedal? Tu ti je to prvi post, če sem dobro pogledal. Se mi pa zdi to hinavsko od nas - včeraj je mensezdi Logar rekel, da jih je 20 neposredno sodelovalo z nami (pa mislim, da so tu družine že not), bi jih lahko vse sem potegnili, se nam sploh ne bo poznalo, razen mogoče nekaterim, ki ne bodo par 1.000€ cuknili za njihov šverc čez mejo.
Norma Brščič je bila na Faktorju na TV3 - samozvana novinarka in komentatorka z IQ sobne temperature.
Saj bomo tudi mi sprejeli pet mladoletnih.Uporabnik erikson je napisal:
Albanija in Severna Makedonija napovedali sprejem Afganistancev - N1
Albanija bo sprejela prebivalce Afganistana, ki se umikajo iz države. Afganistanske begunce je pripravljena sprejeti tudi Severna Makedonija.
n1info.si
Povzetek knjige, a si ti normaln, da bojo drugi brali zate ... pa saj maš na desni kratke povzetke in recenzije, a si "čorav"
... matr ta današnja nesposobma "mladina" ...
Win.
Še orožje so jim pustili. Tole bodo sli prej kot slej naprej proti eu.