Afganistan

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Kot sem napovedal, mi smo pripravljeni sprejeti pet!! Afganistancev. :cheer:
Kje pa si to napovedal? Tu ti je to prvi post, če sem dobro pogledal. Se mi pa zdi to hinavsko od nas - včeraj je mensezdi Logar rekel, da jih je 20 neposredno sodelovalo z nami (pa mislim, da so tu družine že not), bi jih lahko vse sem potegnili, se nam sploh ne bo poznalo, razen mogoče nekaterim, ki ne bodo par 1.000€ cuknili za njihov šverc čez mejo.

ma kolikor vem je ona bližje nsi kot pa sds. pa a ni bil tv3?
Norma Brščič je bila na Faktorju na TV3 - samozvana novinarka in komentatorka z IQ sobne temperature.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ja norma! Sorry sem mislil, da je iz nove tv, jebiga. Saj taksne ne rabijo iq. :p je pa prav povedala.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Ja norma! Sorry sem mislil, da je iz nove tv, jebiga. Saj taksne ne rabijo iq. :p je pa prav povedala.

Preden bluziš dalje o rasni inteligenci si preberi nekaj od tega:

Da se ne mučiš preveč, ker tematika ni preprosta, niti za glavco kot je Normina - večji vpliv na IQ ima okolica in vzgoja, kot pa genetika.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.568
9.813
113
40
MB

Da se ne mučiš preveč, ker tematika ni preprosta, niti za glavco kot je Normina - večji vpliv na IQ ima okolica in vzgoja, kot pa genetika.
A ti nam hoces povedat da celotna leva medijska struja zadnjih 10 let laze?

da ce si rojen kot manjsina ne pomeni avtomatsko da si manjvreden?

zanimivo.

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.760
6.155
113
blizu močvirne prestolnice

Same laži. Splošno znano je,da imajo temnopolti manjši IQ. Najvišjega imajo Kitajci,Korejci,Japonci nato sledijo belci. In Norma je povedala resnico.

• Všeč mi je
Reactions: zaseka

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.992
10.747
113
kod Džej-Zija
Nič ni splošno znano. Zelo odvisno je od okolja. Kitajci v zadnjem času "zmagujejo", ker imajo nore delovne navade, da se prebijejo iz bede. Ameriški črnci za belci, oboji vzgojenimi v enakem okolju, popolnoma nič ne zaostajajo.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113

Da se ti ne mucis dalje ker s taksnim misljenjem si vse zivljenje podvrzen manipulaciji. Uporabljaj zdravo pamet in glej kako ljudje zivijo. Afrika je kontinent z najvecjimi zalogami naravnih bogastev, ne znajo pa brez belca asfaltirati ene ceste. Potem pa primerjaj z blagostanjem japonske, islandije ipd zapuscini zahodne evrope in glavnim zavojevalcem sveta zadnjih 30. stoletij

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Guinness in 8888

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
hm...črnci dol v afriki so "naučeni", da samo fehtajo in čakajo na napredek. če so tisoče let živeli čisto normalno (zahodnjaki so jim sicer natvezili pravljice, da morajo živeti v petnadstropnih bajtah...), zakaj pa bi spreminjal zadeve? zanimiv film o črnkah in programu gemini in apollo (hidden figures) si poglej. ergo, črnci le niso povsem samo za krave past. po drugi strani pa kar nekaj belcev nima vseh kur na štang. tudi in žal v sloveniji. in ne, ne mislim (samo) na tistih 90 :)

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.928
-380
113
Da se ti ne mucis dalje ker s taksnim misljenjem si vse zivljenje podvrzen manipulaciji. Uporabljaj zdravo pamet in glej kako ljudje zivijo. Afrika je kontinent z najvecjimi zalogami naravnih bogastev, ne znajo pa brez belca asfaltirati ene ceste. Potem pa primerjaj z blagostanjem japonske, islandije ipd zapuscini zahodne evrope in glavnim zavojevalcem sveta zadnjih 30. stoletij

debilizem 1. klase.

bo treba pogledat v zgodovino, zakaj so vedno "zadaj". in nima veze z barvo koze.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
A si kdaj bil v Afriki, Aziji, Islandiji, ZDA,... - sicer dvomim, ker nebi takih neumnosti pisal.

Mimogrede - Islandija je v veliki večini težka vukojebina, kjer živijo nekateri še v časih Vikingov - dobesedno.

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
308399_image.jpeg

308395_image.jpeg

... give 2 Erdogan more money ... :bonk:
OI0ic.OvCc-small-Taliban-Trying-To-Control-T.jpg