Adriatopo 2,11 slo

Timy

Pripravnik
27. mar 2008
50
0
6
Fantje sedaj pa resno. AdriaTOPO sem kupil na SD kartici (tako kot tudi AdriaRoute) in tam ne dobiš zraven nobene kode. Ker mi obe karti na Garminu prav lepo funkcionirata, me sedaj zanima, kaj je z omenjeno posodobitvijo. Če kode ni in pri SD kartici jo definitivno ni, ali se stvar odklene s pomočjo ID naprave ali kako.
V nadaljevanju prilagam še odgovor, ki sem ga prejel od izdajatelja verzije na SD kartici, zato dragi kolegi, ne "pametovat" kar tako na pamet. LP

Što se tiæe AdriaROUTE verzije na SD kartici ne postoji nikakav postupak otključavnja kao što je slučaj za verziju koja dolazi na cd-u.

Dakle ako želite nadograditi vašu kartu skinite Update AdriaROUTE 2.00 (Mobile XT verzija) sa ovog linka:

http://www.navigo-sistem.hr/index.php?page=product&pid=5&cid=83&id=296

Daljni postupak updatea piše na istoj stranici ali ja æu vam to svakako prenjeti i ovdje:

„*Za update kartica AdriaROUTE potrebno je skinuti ovu datoteku i otpakirati ju na SD karticu u direktorij :\Garmin\ . Na pitanje da li želite kopirati novu datoteku preko postoječe odgovorite potvrdno.“

Srdačan pozdrav,

Damir vukman

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
OK... Sedaj si napisal to, kar bi moral že v prvem sporočilu. Ti se mučiš z verzijo za PC.
V odgovoru ti je pa lepo napisal, da moraš uporabiti verzijo za XT. Pojdi še 1x na stran
ter dolpotegni nadgradnjo za XT. Kam in kako jo daš, ti je pa že iz supporta napisal.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Mene pa zanima kakšna je razlika med Adria Topo in Adria Route. Ali z Adria topo tudi lahko navigiraš po cesti?

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Adria Topo sicer ima vrisane ceste (manj kot kot Adria Route), ni pa routabilna (pomeni, da ne zna sama poiskati najbližje poti in te voditi). Še vedno pa lahko "ročno" navigiraš... kot navadni zemljevid, le da točno veš, kje si.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
V tem primeru dela rutanje skupaj z AdriaRoute ali CityNavigator in ne z AdriaTOPO.
Če je na napravi samo AdriaTOPO in nič drugega, rutanje ne dela!
ne-ne-1.gif

pro549

Pripravnik
17. sep 2007
30
0
6
Kako pa naštimam da mi prikazuje adriatopo na navigaciji in v "ozadju" pa adriaroute za navigacijo?

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
Citat:
Uporabnik Timy pravi:
Fantje sedaj pa resno. AdriaTOPO sem kupil na SD kartici (tako kot tudi AdriaRoute) in tam ne dobiš zraven nobene kode. Ker mi obe karti na Garminu prav lepo funkcionirata, me sedaj zanima, kaj je z omenjeno posodobitvijo. Če kode ni in pri SD kartici jo definitivno ni, ali se stvar odklene s pomočjo ID naprave ali kako.
V nadaljevanju prilagam še odgovor, ki sem ga prejel od izdajatelja verzije na SD kartici, zato dragi kolegi, ne "pametovat" kar tako na pamet. LP

Što se tiæe AdriaROUTE verzije na SD kartici ne postoji nikakav postupak otključavnja kao što je slučaj za verziju koja dolazi na cd-u.

Dakle ako želite nadograditi vašu kartu skinite Update AdriaROUTE 2.00 (Mobile XT verzija) sa ovog linka:

http://www.navigo-sistem.hr/index.php?page=product&pid=5&cid=83&id=296

Daljni postupak updatea piše na istoj stranici ali ja æu vam to svakako prenjeti i ovdje:

„*Za update kartica AdriaROUTE potrebno je skinuti ovu datoteku i otpakirati ju na SD karticu u direktorij :\Garmin\ . Na pitanje da li želite kopirati novu datoteku preko postoječe odgovorite potvrdno.“

Srdačan pozdrav,

Damir vukman

Mene pa zanima kje si kupil AdriaTopo na SD kartici
sprasujem se.gif

pro549

Pripravnik
17. sep 2007
30
0
6
leni:
Problem je v tem ko sem dal adriatopo in adriaroute skupaj, mi na mestnih območjih ne prikazuje stavb, Izven mesta kjer niso označena mestna območja od AR pa mi prikazuje stavbe. Drugače sem poskusil dat gor karte na dva različna načina. 1.) S skupno img datoteko. 2.) ločeno npr.: GMAPSUPP in GMAPSUP2.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Pri AR 2,10 v kombinaciji z AT 2,11 tloris stavb izgine pri kakršnikoli nastavitvi, tako kot so napisali že tudi drugi uporabniki.
V verziji AR2,00 in AT 2,11 pa poglej kako je nastavljen pogled karte - od normalnega do najvišjega praviloma nebi smelo biti problema.

LP

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Kako izgine, meni na nuvi 300 + AR 2.10 + topo 2.11 dela in prikaze vse. AR imam instalirano na pomnilniku, topo pa na kartici in ce ne iscem strank, potem imam vkljucene obe karti, ce pa iscem stranke, pa topo izklopim zaradi hitrejsega predogleda destinacije.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Mi tako kot pri nekaterih članih, v kombinaciji z AR 2,10 ne prikaže tlorisa stavb tako kot v AR 2,00 na GPSMAP60CSx.
Je izgleda res napaka v softweru.

LP