adriatic slovenica asistenca v praksi.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
eno vprašanje. kako poteka asistenca pri adriaticu v praksi. te peljejo res samo do najbližjega pooblaščenca in tu nimaš izire. ali lahko sam rečeš (v nekih normalnih mejah) tja na ta in ta servis prosim'

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28
Meni so štiri leta nazaj organizirali prevoz do servisa po moji izbiri, res pa da to ni bilo več kot 15 km. Kje je meja, ko začnejo komplicirati, pa žal ne vem.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Triglav ima najboljšo asistenco, vsak ki jo je izkusil lahko to potrdi.

Avto so peljali iz Zagreba v Ljubljano, nadomestni avto je čakal v ljubljani, kvalitetno delo,samo to lahko rečem.
Ne pa ostale Asistence, ki imajo tisoc členov kaj ja, kaj ne,...takrat ko se ti nekaj zgodi, rabis ti resitev, ne pa miljon kriterijev.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.182
3.643
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Triglav ima najboljšo asistenco, vsak ki jo je izkusil lahko to potrdi.

Avto so peljali iz Zagreba v Ljubljano, nadomestni avto je čakal v ljubljani, kvalitetno delo,samo to lahko rečem.
Bodi konkreten, kaj od tega ti AdriaticSlovenica asistenca ne bi krila? Jaz imam asistenco, ki bi mi nadomestno vozilo pripeljala v Zagreb in odpeljala moj avto na servis v Ljubljano. Tvoji pa so se s Triglav asistenco, torej v tovornjaku z avtovleko šlepali 5ur iz Zagreba do Ljubljane. Wauuu lahko samo rečem.
hysterical-1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.263
339
83
Edinkrat ko sem jaz rabil asistenco (hvala Oplu) sem imel Modro asistenco od Adriatic Slovenice - avto riknil malo pred izvozom za Brod, v 15-20 minutah po klicu je bila vleka pri meni in so odpeljali na servis v Ljubljani ki sem ga določil. Tako da nimam kaj reči čez njih. S tujino na srečo še nimam izkušenj.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ja super, take rabimo. Saj pocasi bodo zav. dojele da je treba delat tudi na kvaliteti,ne samo na oglaševanjih kako je vse zastonj poceni super.

zmaga.gif

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Jaz sem član AMZS in sem zelo zadovoljen z njihovo asistenco. Z Triglavom nimam izkušenj, z Adriaticom pa nisem bil zadovoljen. Ker se tiče pa AMZS pa lahko rečem, da so super.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
jaz sem bil do zdaj amzs. ampak pač niso konkurenčni glede cene.
zdaj sem pa razmišljal o adriaticu. samo so mi pri podalšanju zavarovanja rekli da nimam kaj sam govorit da oni določijo kam se pelje avto. zato potemnisem tega sklenil. zdaj sem pa malo pogoje gledal spet od amzs in mi res ni za plačevat 40€ glede na to da zavarovalnice ponujajo doooosti več.
in če pravite da vas vprašajo kam, bom šel sklenit od adriatica

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz sem poklical ene tri mesce nazaj adriatika ker mi ni hotel kombi palit in sem rekel da naj ga peljejo h enemu privat mehaniku...čeprav je prišel pogodbeni delavec od renoja ,ki ima reno servis v bližini so ga brez nobenih problemov peljali kamor sem rekel...je bla pa razdalja nekih 20 kilometrov.

Mi je pa rekel od zavarovalnice da lahko menda koristim 2x ali 3x na leto....ne vem točno.

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
ko sem imel lažjo nesrečo sem do doma šel še z razbitim v roku 1 ure so ga prišli naložit mi povedali kam vse ga lahko odpeljejo jaz sem jim dal naslov svojega servisa in so tja tudi odpeljali... potem so me vprašali kje želim prevzeti avto in so mi ga tja tudi pripeljali nato so na servis ko je bil moj avto gotov prišli nadomestni avto tudi iskat tako, da kar se mene tiče asistenca adriaticslovenica je bila u nulo prava izbira je pa zadaj coris in bi rekel da je pri ostalih istoo tako da neke hude razlike ne more bit je pa verjetno odvisno tudi od tipa asistence ki jo vzameš

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
jaz sem bil do zdaj amzs. ampak pač niso konkurenčni glede cene.
zdaj sem pa razmišljal o adriaticu. samo so mi pri podalšanju zavarovanja rekli da nimam kaj sam govorit da oni določijo kam se pelje avto. zato potemnisem tega sklenil. zdaj sem pa malo pogoje gledal spet od amzs in mi res ni za plačevat 40€ glede na to da zavarovalnice ponujajo doooosti več.
in če pravite da vas vprašajo kam, bom šel sklenit od adriatica

Tukaj se ne bi čisto strinjal s teboj. Ja sem naredil manjšo analizo glede tega. Res je, da niso med najcenejšimi, pokrivajao pa daleč največ + dodatne ugodnosti. Mislim, je je večji obseg kritja le pri Triglavu (Comfort) s tem, da je pa ta asistenca dražja od AMZS in nima dodatnih ugodnosti.

Pa še ena bistvena razlika je. Pri AMZS je asistenca vezana na člana, se pravi na osebo in velja v vsakem avtu, ki ga kot imetnik asistenc voziš, pri zavarovalnicah pa je to vezano na avto. Sicer kakor momu odgovarja, meni AMZS bolj.

igorduska

Pripravnik
27. jan 2008
337
0
16
Ptuj
www.ptuj-on.net
Mi smo imeli prometno nesrečo s službenim vozilom v Španiji, pa niso na Adriatic-u hoteli slišat o kakem prevozu v Slovenijo in tudi popravila na servisu v Španiji niso hoteli kriti, češ da je vse skupaj za njih predrago. Citiram besede Adriaticovega zastopnika po telefonu:''Pripeljite si avto domov kak veste in znate, mi ga bomo pa popravili na naše stroške''.

Tako, da smo naslednji mesec prekinili sodelovanje z njimi in šli k konkurenci. Zavarovanih pa je bilo 17 vozil.

Lahko jih je samo sram!

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.182
3.643
113
Marlbor
Ja, vidiš kakšne bedarije kvasiš. Kaj ti bo kasko, če nimaš doplačane asistence, bi se reklo v tvojem primeru ...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Govor je o doloæeni zavarovalnici in njihovih pogojih, sam sem član AMZS že vrsto let imam pa najvišje članstvo to je članstvo plus ki nudi največ kar si lahko želiš ko te doleti najhujše, pretehtati velja vse ugodnosti in pomanjkljivosti pri zavarovalnicah ker je dosti skrito v drobnem tisku ki je težko berljiv.Osebno mi ni teško nameniti nekaj več kot 60 eur za članstvo plus tujuna, ker že ob eni večji nezgodi še posebej v tujini kar to članstvo vklučuje se ti povrne ta z obrestmi vred, prevozi poškodovanih vozil iz tujine so astronomski in se jih zavarovalnice izogibajo, AMZS Slovenije pa je mednarodni avto klub in to si velja zapomniti.

igorduska

Pripravnik
27. jan 2008
337
0
16
Ptuj
www.ptuj-on.net
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ja, vidiš kakšne bedarije kvasiš. Kaj ti bo kasko, če nimaš doplačane asistence, bi se reklo v tvojem primeru ...

Brez skrbi, da je bila asistenca za tujino plačana, na tem kot tudi na vseh drugih vozilih. Naše podjetje dela izključno v tujini in temu primerno se tudi sklenejo police. Spomnim se, da so rekli, da nam plačajo do višine 1200€, več pa ne, kar pa v našem takratnem primeru nebi pokrilo nit polovice stroška.

Sicer pa nismo več pri njih, tako da se več ne sekiram.