AdriaRoute v4.10

boshor

Pripravnik
23. mar 2011
51
2
8
Maribor
Nekam hitro je prišel novi update...
Očitno so ga kaj "pofiksali" ali pa pozabili v 4.00
wink-1.gif

boshor

Pripravnik
23. mar 2011
51
2
8
Maribor
Novosti u odnosu na verziju 4.00:

Na području Hrvatske uneseni su objekti (hoteli, restorani, privatni smještaj) iz baze podataka Njuškalo.hr koja je sastavni dio aplikacije CRO Guide za smartphone.

U svim dijelovima karte unesene su nove dionice cesta i autocesta, ucrtane nove POI točke, napravljene korekcije u rutiranju ucrtana dodatna naselja s imenima ulica i kuænim brojevimam, te ispravljene korekcije prijavljene od korisnika.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
ko jo želim spraviti na garmina/ SD pri izbranih zemljevidih ne morem odkljukati - sploh ni možno -
Vključi podatke izračuna načrtovane poti ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Pri NT kartah tega ne moreš več izključiti, je po defaultu vključeno.

Poglej pri CN.

zmukec

Zelenc'
30. sep 2009
26
0
1
slo
Imam nuvi 1350. Nikoli ni bil nadgrajen, pa sem se danes odločil, da to naredim. Prebral sem nekaj strani, na garminovi strani sem prenesel AR 4.10 prenesel na SD kartico, inštaliral, kartico vstavil v Garmin in nič. Pod Zemljevid --> INFO mi pokaže le CN Europe NT 2010.10 in to je to. Adria Route naj bi bila detajlna za države bivše YU in še nekaterih. No, hitro sem ugotovil, da mi ni uspelo, sem probal poiskati kakšno ulico v več večjih mestih iz več YU držav pa nič... mogoče kdo ve kje je problem?

zmukec

Zelenc'
30. sep 2009
26
0
1
slo
Brez uspeha. @Janch - ko Garmin priklopim na računalnik in pregledam vsebino ni nikjer mape MAP ?? samo Garmin je in v njej se nahaja gmapsupp.img predvidevam, da je to CN Europe NT 2010.10 ??
Prebiram še enkrat garminovo stran in mislim, da sem spregledal eno stvar... če ste kupili .... na mojem Nuvi 1350 ni nikoli bilo AR inštaliranega??

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
na SD ustvariš mapo MAP in vanjo opiraš odklenjen img file. Potem ga lahko tudi poljubno preimeuješ, npr: AdriaRoute.img

Če bolje prebereš, vidiš da je potrebno "Map" ustvariti na SD kartici, pol pa daš vanjo moje darilo iz ZS
17758-icon_confused.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik zmukec pravi:
Imam nuvi 1350. Nikoli ni bil nadgrajen, pa sem se danes odločil, da to naredim. Prebral sem nekaj strani, na garminovi strani sem prenesel AR 4.10 prenesel na SD kartico, inštaliral, kartico vstavil v Garmin in nič. Pod Zemljevid --> INFO mi pokaže le CN Europe NT 2010.10 in to je to. Adria Route naj bi bila detajlna za države bivše YU in še nekaterih. No, hitro sem ugotovil, da mi ni uspelo, sem probal poiskati kakšno ulico v več večjih mestih iz več YU držav pa nič... mogoče kdo ve kje je problem?

Zemljevid ni pravilno odklenjen.

zmukec

Zelenc'
30. sep 2009
26
0
1
slo
Sem dobil odklenjenega in še vedno ne dela. V katero mapo je potrebno prekopirati? V mapo Garmin ali System? Naj ponovim Nuvi 1350.

Tema "wiki by Popotnik" je super, ampak mislim, da bom to potreboval šele potem ko spravim AR 4.10 na svojo mašinco. V glavnem še zmeraj mi ni uspelo. Izrezal sem obe mapi iz mape Garmin in ju premaknil v System, odklopil, prižgal a-a isto kot prej, staro 2 leti.

Še kakšna ideja?
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Direktno na SD kartici naredi mapo "Map" in daj vanjo moj AR.img!

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Pa saj so ti povedali.

V mapo \Map\

Ali pa na sd kartici v mapo \Garmin\

O odklepi pa se tu ne sme govoriti, lahko povem da na stari način več ne gre, je potrebno povsem novo orodje, sicer par zemljevidov v AR ostane zaklenjenih!

zmukec

Zelenc'
30. sep 2009
26
0
1
slo
@krimec - narejeno že prvič tako, ne dela!

@Snecer - na Garminu - ne obstaja mapa MAP ! Če jo kreiram na SD kartici in vanjo spravim AR 4.10 in potem kartico zbašem v Garmina a potem bo delalo? No, javim čez pet minut!

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik zmukec pravi:

@Snecer - na Garminu - ne obstaja mapa MAP ! Če jo kreiram na SD kartici in vanjo spravim AR 4.10 in potem kartico zbašem v Garmina a potem bo delalo? No, javim čez pet minut!

Pa kaj ti ni jasno? To sem ti napisal že v prvem odgovoru, ti pa spemaš vse povprek in dejansko predlaganega še nisi niti probal??
13.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik zmukec pravi:
@krimec - narejeno že prvič tako, ne dela!

Ti smola
evil.gif
noben ti ni povedal, da moraš mapo sam narediti ...