Kako so nekateri Švedi uvidevni in pomagajo ubogim beguncem kjer le lahko pa magari, če je to zgolj sprostitev zasedenega sedeža na abtobusu, da si lahko tako ubožec malo odpočije svoje utrujene noge
Louise Meijer, an MP for Sweden’s centrist Moderate party, apologised to voters for her previous position on open borders. She regrets “making mistakes” by “pleading for openness and refugees [being] welcome”, she says. Meijer says she “changed her mind” over her views, in an opinion piece for Expressen this week. “Now, instead, I am advocating an even stricter migration policy than the one I opposed at the time,” she says.
Kako že pravijo dol na jugu? Posle j… nema kajanja.Vse ostalo bo zgodovina.Pa menda ja ne? Kdo bi si mislil...
Swedish politician regrets ‘refugees welcome’ policy: ‘We were fundamentally wrong on the immigration issue’
Swedish politician regrets ‘refugees welcome’ policy: ‘We were fundamentally wrong on the immigration issue’
Louise Meijer, an MP for Sweden’s centrist Moderate party, apologised to voters for her previous position on open borders. She regrets “making mistakes” by “pleading for openness and refugees [being]…brusselssignal.eu
Nepresenetljivo, žal.
Švedska, ostani zvesta svojim načelom in ne skretaj sa puta.Pa menda ja ne? Kdo bi si mislil...
Louise Meijer, an MP for Sweden’s centrist Moderate party, apologised to voters for her previous position on open borders. She regrets “making mistakes” by “pleading for openness and refugees [being]…brusselssignal.eu
Ampak Kalbo,Jest5, MSenjur,Ferdo pravijo da mi lažemo. Da so same dobre duše.
Pa se mi je zdelo, da sem ta video že videl (napad invalida z mobilnim skuterjem na krimigranta je le redka reč in ostane v spominu), nato pa preberem tole:
Nepresenetljivo, žal.
#DobrotaJeSirota
#PotVPekelJeTlakovanazDobrimiNameni
Ti še vedno nimaš pol kurca pojma, kaj "mi" pravimo, in sem prepričan, da ne boš nikoli dojel. Si prekratekAmpak Kalbo,Jest5, MSenjur,Ferdo pravijo da mi lažemo. Da so same dobre duše.
Napiše se: ne pravijo, da mi govorimo resnico.Ampak Kalbo,Jest5, MSenjur,Ferdo pravijo da mi lažemo. Da so same dobre duše.
Res vas malokdo razume, bebce kakršni steTi še vedno nimaš pol kurca pojma, kaj "mi" pravimo, in sem prepričan, da ne boš nikoli dojel. Si prekratek
No, še drugi lolek se je pofočkalRes vas malokdo razume, bebce kakršni ste
Šved pravi:Ampak Kalbo,Jest5, MSenjur,Ferdo pravijo da mi lažemo. Da so same dobre duše.
kako so lahko po 2,3 generacijah še vedno na dnu? So zabiti, leni, ali enostavno preračunljivi, pa če k temu dodamo še njim naklonjeno zakonodajo in določene politične opcije... kako torej da ne morejo nizti generacije napredovat (vsaj) za 1 stopnjo?Migranti ali kdo drug?
Tisti, ki so že 2 ali3 generacijo tam, pa so še vedno na dnu?
Nekol sem prilepil link nekega Francoza, nesposoben amater profesor na neki nepomebni fakulteti, za razliko od briljatnih umov, ki se napajajo z "znanjem" ektremne desnice, tu na alterju, ki je razložil, zakaj v Franciji so problem DRUGA generacija priseljencev.
ZATO, ker so jih potlačili, ignorirali in jim niso dali šanse.
Samo tega briljantni umi altrerja in ostalih vrhunski poznavalcev sociologije ne razumejo, ker so krivi migranti (prva generacija, ki je prišla pred par leti) in ne-kristjani (trenutno Muslimani, pred 80 leti pa Židje, saj je vseeno, samo da ne hodijo v isto cerkev, čeprav verjamejo v istega boga ) , skratka nekdo zunaj, samo MI ne.