Citat:
Uporabnik flip pravi:
Če gre raketa zadaj, preden začnem prehitevat, seveda počakam tistih par sekund preden grem ven. Jst sem spraševal kaj storiti, ko že prehitevaš, recimo počasnejšo skupino osebnih vozil. Al pa šleperjev recimo, ki občasno celo držijo abstand ki je 50m. A se mu moram, gospodu dinamiku umikat med kamione, zato da gre on mimo, al lahko do konca prehitim, pri 130.
Lahko, če ni med dvemi kamioni100m razlike. Če se to meni zgodi, ali pritisnem gas ( ne ne šaltam dve nižje pa na polno, kot da sem na rally-ju) ali se stisnem notri, če nista kamiona ravno na varnostni razdalji 1m. Enostavno še nikoli nisem imel problema z zadaj prihajajočimi. Pa sem se 08 in 09 prefural ogromno po ac z 100km/h, ker drugače mam en kup šundra v bosancu, prehiteval kamione, avtobuse, potovalne dnevne sobe.
Jaz se vedno bolj nagibam k temu, da se vam samo fajn zdi vozit točno 130 ( z mislijo, saj več ne smem, boš že počakal norec) in nekoga zadrževat zadaj. Je ibizadriver lepo napisal. Kot sem že omenil. SODELOVANJE v prometu vas bo rešilo en kup takih bebcev. Butasto je imeti plašnice na obrazu in gledat tako ozkogledo.
Mahoney, dej ti predlog na ministrstvo oz. kdor je odgovoren, da pride nov zakon v veljavo, da se prekliče 1 junij. Jaz ga HOČEM prej, ker bi se res rad vozil varno po naših cestah.
Evo pe še en varen pacient po svojem pasu. Ja, jaz sem ga pržgal 150, ker vem da bo kriva moja hitrost, da si je vikendaš vzel celoten pas, ker hitrost ubija.
Štibr, tega si pa le oglej, ker si bolj počasen ter neroden za volanom in najbrž avtomatično omisliš, da lahko potem vse sekaš.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Prehitra vožnja med prehitevanjem je enako prekršek in se enako kaznuje, kot med "normalno vožnjo".
Verjetno še nisi tak daleč pri polaganju izpita?
Pa dobro, kako si to mislil? Ali je kakšen sarkazem tukaj?