Od kdaj "streljajo" na AC?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
mislm da se slike več ne pošiljajo z obvestilom, lahko jih dobiš samo če podaš zahtevo za sodno varstvo. Ne me pa držat za besedo. Tudi ne vem koliko slik dobiš, mislim pa da vse

Seveda se posiljajo ker to nalaga zakon. Krsitelju mora biti predstavljen prekrsek. Edino ce te slika radar policije in te par 100m naprej ustavi patrulja, potem slike na kraju ne dobis, ce pa jo zahtevas pa jo dobis naknadno. Je pa obicajno tako da ti jo tudi radarist pokaze ce se zapeljes do njega.

grofmontek

Pripravnik
11. feb 2009
49
0
6
Včeraj enak primer kot pri Malcomu.
Na koncu klanca za predoroma golo rebro in pleterje smer celje sta bila policista parkirana ob avtocesti,hitrost 190,spustila sta se zadaj,nekaj časa vozila za mano in me postavila na ven na počivališču Lopata(na oko 6-7 minut od merjenja).Pokazal sem dokumente on pa meni cifro in razdaljo merjenja na "pištoli".Enih 10 minut je izpolnjeval neki list,mi na koncu iz knjige prebral kazni,ki so predvidene za ta prekrškek in povedal,da gre zadeva na šodišče,pa nasvidenje(podpisal nisem nič).Ura je bila okoli 15:30(kr nekaj prometa).Bili so z policijsko octavijo.
Moje kazenske točke do sedaj 0.

Kaj bi rekli,se bi v tem primeru dalo z pritožbo kaj rešit?

grofmontek

Pripravnik
11. feb 2009
49
0
6
Kolko jaz vem sem peljaj okoli 140 po števcu,pa bilo je enih 10 avtov okoli mene.
Je pa itak vseeno al pelješ 190 al pa 250,zadnja kazen je 50+...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik pimp pravi:
papa montekov izpit, papa!

na AC za hitrost sploh ne moreš izgubit izpita
rolleyes-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik grofmontek pravi:
Kolko jaz vem sem peljaj okoli 140 po števcu,pa bilo je enih 10 avtov okoli mene.
Je pa itak vseeno al pelješ 190 al pa 250,zadnja kazen je 50+...

Čak mal. Kol si ti sedaj peljal? 140, 190 ali 234. Kaj si sploh zaviral. Tišiš naprej in rešeno. No ja, na polni AC je to malo težje. Prvi izvoz dol in akcija.
grin1.gif

grofmontek

Pripravnik
11. feb 2009
49
0
6
Policaj mi je kazal na pištoli nekih 400 m pa 191 km/h,jaz pa mislim,da sem se peljal okrog 140.Newem jaz kaj in od kod je on to mel tam na displayu.Sej niti nisem vedel za kom gre pa da ima namen mene ustavit.

Drugače pa je predvidena kazen za 50km/h+ na avtocesti:
400€,9 točk in prepoved vožnje za mesec dni(je pa vse odvisno od sodnika)

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Viš, jaz sem preventivno potegnil. Kriv ne kriv, ostala je polna denarnica, brez merkator točk, vsi živi, nobenega ogrožal. Pa še potem dva rešil, ko sta prišla po moji strani. Life is a bitch.
wink-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
mislm da se slike več ne pošiljajo z obvestilom, lahko jih dobiš samo če podaš zahtevo za sodno varstvo. Ne me pa držat za besedo. Tudi ne vem koliko slik dobiš, mislim pa da vse

Seveda se posiljajo ker to nalaga zakon. Krsitelju mora biti predstavljen prekrsek. Edino ce te slika radar policije in te par 100m naprej ustavi patrulja, potem slike na kraju ne dobis, ce pa jo zahtevas pa jo dobis naknadno. Je pa obicajno tako da ti jo tudi radarist pokaze ce se zapeljes do njega.
Na onih laserjih/lidarjih, pač "pištola", tam se po novem tudi snema?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Tebi pa fajn števec kiksa, če je tebi kazalo 140, policaju pa 191. V tolažbo ti povem, da mora policaj od teh 191 odštet varnostno razliko tko da bo kazen za 40+ prekoračitve.