Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Banka nas denar uporablja ter ga obrestuje.
Dars ga nekako ni obrestoval, namreč ce sem napolnil za 200€ , je bilo gor še vedno 200€ po pol leta.
ampak vrnejo ti pa denar brez bonusa. Tako... mimogredeCitat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Dars ga nekako ni obrestoval, namreč ce sem napolnil za 200€ , je bilo gor še vedno 200€ po pol leta.
zanimivo, ko sem jaz napolnil ABC za 50€, je bilo čez minuto gor 52,5€. rad bi videl banko, ki bi ti ob pologu takoj šenkala 5%
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Pa še nekaj tablice npr. zamenjam 1 julija! Kupim pač tiste vinjete in od 1 julija imam 2x plačano avtocesto do tistega dne ko mi denar vrnejo pa če se še kaj zakomplicira bom mogoče do konca leta dobil denar! Če je to tebi normalno tut prav!
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
če bi ta sredstva vložil kam drugam bi bil donos veliko večji tako pa bo zguba zaradi vezave denarja brez donosa! Vse skup pa bo cca toliko kolikor je pokojnina povprečnega slo upokojenca za celi mesec! ! Gre se mi samo zato da če nekaj plačam pričakujem tudi od drugega isto se pravi če sem abc plačal takoj pričakujem da tut takoj dobim vrnjeno!
Citat:
Uporabnik keber pravi:
In kaj po tvoje delajo s tem denarjem?Citat:
Uporabnik stein pravi:Ampak hej, če enim paše, da drug razpolaga z njihovim denarjem ...
Saj res, a niso vinjete nekaj takega kot ABC tablica? Tudi tukaj bodo drugi razpolagali s tvojim denarjem.
Aja, gotovo imaš kaj na bančnem računu. Le kaj dela banka s tem denarjem?
Pa zdravstvo plačuješ? Le kaj delajo s tem denarjem?
itd.
Zaradi dreves eni ne vidite gozda.
seveda, saj to je logično. če bi hotel denar oplemenititi, bi ga dal na banko, ne pa na DARS.Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
ampak vrnejo ti pa denar brez bonusa. Tako... mimogredeCitat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
zanimivo, ko sem jaz napolnil ABC za 50€, je bilo čez minuto gor 52,5€. rad bi videl banko, ki bi ti ob pologu takoj šenkala 5%