Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
nekoga pa je na zacetku treba okrast, napi*dit ali pa podkupit Ce ne drzave, pa kolega. Zalostno a resnicno.
to je tukaj tipicno slovensko. mogoce si pa par tvojih primerov pac mislu, ampak verjetno nepoznas vec kot 10 ljudi z avtom za 150k +, na 10ih primerih pa nemors govort ''kasni smo slovenci''
edit:
pa nism hotu bit nesramn v prvem postu, samo me razkuri ta slovenska domislija da je vsak privatnik na pol gangsta.
Živi sredi Prlekije bogu za hrbtom kjer vsak za vsakega ve kaj se v loncu kuha. V nos jim je pa šlo ker študent si takega avta (po njihovem) pač ne more privoščit... (oz. clio, golf itd. bi bil čisto v redu).Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Enako je blo pri mojem kolegu, ki si je pri 20-tih kupil novo Alfo 147 z vso možno opremo in ga je takoj cela vas (in tri sosednje) označle za preprodajalca droge, a šparal pa je vsak tolar od osnovne šole dalje.
Rezultat je bil, da mu je po enem letu dokurčlo, je avto prodal, kupil cliota in zdaj ni več nobene govorice (mimogrede - tudi cliota si je kupil z najvišjo opremo, ampak to pač ni avto za drug dealerje).
Jaz na njegovem mestu avta nebi prodal ampak bi ga še dodatno spimpal, nabijal ceco in se vozil s sončnimi špegli podnevi in ponoči
ok da bi nekoga obrekovali zarad alfe 147 pa prvic slism. kje pa zivis to? da je tak avto tok opazn?
Točno tako..Občutil na lastni koži. Če bi kupil enega megana ali 1 leto starega golfa, bi se vsi smehljali..Ljega poba, pa je vendar prišel do lepega avta... (kakorkoli)...Ko pa sem za isti denar kupil 3 leta staro trojko BMWja, je blo pa takoj...Ja, lahko, ko ima dnar, sej ga je sigurn na kredit vzel, sej mu je fotr dal,...Itd. Pač tko je. In za take se še raje potrudim in jim kako stvar povem ali se mal považim. Pa drugače nisem kak pozer. Pač sem si kupil avto, k mi je všeč in mi ugaja. LPCitat:
Uporabnik MViper pravi:
Valda, ce si kupis recimo eno E39 [stara petica] za ex 2mio SIT je popolnoma nekaj drugega, kot ce si kupis novega Clia za ex 3mio SIT.. Vsaj v glavah fousljivih sosedov..
Citat:
Uporabnik romci pravi:
Točno tako..Občutil na lastni koži. Če bi kupil enega megana ali 1 leto starega golfa, bi se vsi smehljali..Ljega poba, pa je vendar prišel do lepega avta... (kakorkoli)...Ko pa sem za isti denar kupil 3 leta staro trojko BMWja, je blo pa takoj...Ja, lahko, ko ima dnar, sej ga je sigurn na kredit vzel, sej mu je fotr dal,...Itd. Pač tko je. In za take se še raje potrudim in jim kako stvar povem ali se mal považim. Pa drugače nisem kak pozer. Pač sem si kupil avto, k mi je všeč in mi ugaja. LPCitat:
Uporabnik MViper pravi:
Valda, ce si kupis recimo eno E39 [stara petica] za ex 2mio SIT je popolnoma nekaj drugega, kot ce si kupis novega Clia za ex 3mio SIT.. Vsaj v glavah fousljivih sosedov..