Pa enega takšnega M8 dobimo tako kot Nemci
to ne bo težavaPa glavni policist mora bit čefur. Kot Semir Gerkhan
v akciji ja, ker sicer vozis lagano upokojensko, volkswagnovskih 90kmh, da porabo gledas. na taksne ne palijo, kot tudi ne na tiste, ki se vkljucujejo s 54kmh na vozni pas.Da po pravici povem, na naših avtocestah vidim provido v akciji enkrat na 7 let.
V Nemčiji pa čisto vsakič ko grem tja.
Je pa res, da odkar imamo MNZ Pika lojalnostno kartico in višje kazni, je ekstremnih divjakov na avtocestah manj, kot jih je nekoč 20 let nazaj bilo.
Sedaj domnevam, da je precej več dela s tovornjakarji in raznimi Romuni. Prvi se švercajo brez cestnin in delajo cel kup neumnosti, drugi pa švercajo vsega boga po Evropi, meje so pa itak odprte. Tako, da je edina možnost, da postrožiš nadzor na tranzitnih avtocestah in delaš občasne kontrole.
zaseka, ko sem videl, da si odgovoril v tej temi sem takoj vedel, da bo v igri 50 km vključitev na avtocesto in spet neki neki od 150 km/h do 200 km/h s taboljšim avtom. Glih danes sem šel mimo provide s 130 km/h na 110 km/h. Pa niso reagiral. Po moje nebi niti če bi peljal 160 km/h na 130km/h. Če pa v tem prometu po avtocestah divjaš s 200 km/h in več pa si si popolnoma sam kriv, da skasiraš kazen. V bistvu je ta hitrost neudobna v katerem koli avtu, ker moraš preveč paziti na to kaj bodo drugi počel, skuriš preveč zavor in porabiš preveč goriva posledično nam vsem onesnažuješ zrak. In to na avtu, kjer ploščice in diski ne stanejo 100 eur kot na pičipokijih. Ampak bolj razreda 800 eur. Pri 200 km profitiraš na času v razdalji 50 km kvečjemu 5 min v primerjavi z nekom, ki vozi po zakonsko dovoljenih 130 km/h. Zdaj pa izvoli 250 km/h in več.....
ker bo treba placevat 200 zaposlenih in vso opremo. ker vzpostsvljajo se en represivni organ.
hehe te provokacije pa sem doživel ja in to ko sem 80% poti vozil po omejitvah pritisnil sem ga pa na enem res takem uživatorskem odseku na AC ko greš v hrib. tam pa potem te provokacije, jaz pa mlad pa neumen.v akciji ja, ker sicer vozis lagano upokojensko, volkswagnovskih 90kmh, da porabo gledas. na taksne ne palijo, kot tudi ne na tiste, ki se vkljucujejo s 54kmh na vozni pas.
vsedi se kdaj v boljsi avto in vozi 150-200kmh ampak najprej prestudiraj katere providie obstajajo. bos hitro delezen provokacij s strani policije. od voznje 2m za ritjo, do prehitevanj po desni. potem pa hopla cefizelj pa te imamo. kreteni inkasantski.
ja, definitivno rabimo avtocestno policijo.
Ko vidiš, da te pri kršenju predpisov nekdo še dodatno provocira, ga spustiš naprej, pa nima veze ali je Provida ali nekdo s kratkim ali pa dolgim. Vse drugo je lep nastavek za sranje. Če imaš srečo, je to le finančna kazen.hehe te provokacije pa sem doživel ja in to ko sem 80% poti vozil po omejitvah pritisnil sem ga pa na enem res takem uživatorskem odseku na AC ko greš v hrib. tam pa potem te provokacije, jaz pa mlad pa neumen.
Ko vidiš, da te pri kršenju predpisov nekdo še dodatno provocira, ga spustiš naprej, pa nima veze ali je Provida ali nekdo s kratkim ali pa dolgim. Vse drugo je lep nastavek za sranje. Če imaš srečo, je to le finančna kazen.
sej nazaj nisem nič provociral kolikor se spomnim - to je že več kot 5let nazaj tako da ziher se ne spominjam čist tko kot je blo. šel sem svojo špuro kjer je en res tak lep odsek kjer ga lahko fajn prtisneš pa malo v hrib je. no, lahko bi klasificiral provociranje to da sem mel nogo do konca na gasu.Ko vidiš, da te pri kršenju predpisov nekdo še dodatno provocira, ga spustiš naprej, pa nima veze ali je Provida ali nekdo s kratkim ali pa dolgim. Vse drugo je lep nastavek za sranje. Če imaš srečo, je to le finančna kazen.