A poveš al ne poveš?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Torej sodelavka ti na pisalno nastavi čokoladko in listek z rdečim flumastrom pa srček in :*

A se to doma pove stari al se ji ne pove?

Nočem nekega lubosumja zbujat, po drugi strani pa vem da bi jaz bil uzaljen če mi nebi povedla in bi kak zvedel...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Ejga, daj najprej mamo vprašej za nasvet, pol pa še fotru nastavi glavo da te klofne.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ksz

itak, da ne poveš .. služba pa privat se ne meša
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
malcomX, lohk ji pa js povem oz pokažem... , ni panike
evil.gif

grin1.gif

Kva js vem, js ne bi povedala. Al pa čez en cajt, omeniš čist mimogrede kao...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
malcomX zdaj pa že klovna špilaš. A moraš za vsak dogodek ki se ti čez dan zgodi odpret novo temo? Normalno da neboš šel takšnih neumnosti govorit tvoji......

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
A ti maš babo al kaj??
shocked-1.gif

pred kratkim, na sluzbeni zabavi, so se sodelavke zlasale katera vse bo zmenoj plesala
na koncu so na vrsto prsle le tri najvisje uvrscene na moji konsolidirani lestvici (izgled da tolk pik, modni okus tolk, postavca..., steje tut avtomobilski okus,....in pol ima vsaka postavka doloceno utez)

in sevede sem povedal obema mojima puncama (tut njima povem o eni za drugo)

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
A ti maš babo al kaj??
shocked-1.gif

pred kratkim, na sluzbeni zabavi, so se sodelavke zlasale katera vse bo zmenoj plesala
na koncu so na vrsto prsle le tri najvisje uvrscene na moji konsolidirani lestvici (izgled da tolk pik, modni okus tolk, postavca..., steje tut avtomobilski okus,....in pol ima vsaka postavka doloceno utez)

in sevede sem povedal obema mojima puncama (tut njima povem o eni za drugo)
Ti še nihče ni povedal, da napihnjene "Ančke" ne štejejo?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:

Eni pa kar ne morete ločit med virtualo in realo. Zato cel lajf živite v namišljenem svetu.

p.s. drugič, ko ugasneš comp, vedi, da je RL vseeno drugačen od virtuale, kjer je dovoljeno praktično vse ...
evil.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Tu sn se zaj spomno na eno foro.......
smile-1.gif

Prijatl prijatla vpraša........čuj kdaj si ti nazadnje? Pa on vpraša ja kaj nazadne? Pa mu ovi spet reče.....ja sexal noo....pa ga spet drugi vpraša.....kaj z roko vala
smile-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Poveš, da si izboljšaš pogajalsko izhodišče za morebitne eksotične posteljne aktivnosti in dobro hrano.