Kaj menite o celoletni Michelinki, ki je ravno prišla na tržišče, Crossclimate 2?
Pa tudi, kje se dobi dobro ceno za dim. 275/45R20 Lahko na ZS.
Hvala!
Hvala!
To veš, da ni mogoče? Vsaj ne enako dobre kot zimska pozimi in letna poleti.Smisel je v tem, da naj bi že toliko napredovale, da so dobre poleti in pozimi.
Ce mene vprašaš, je bolje da za isto ceno kupis letne in zimske. Saj dobis kaj v se solidnem razredu. (Nexen....).Kaj menite o celoletni Michelinki, ki je ravno prišla na tržišče, Crossclimate 2?
Hvala!
Tudi zanima, že tretje celo leto na zimskim mišelinkah, ki držijo poleti in pozimi, o teh novih mi je mehanik razlagal, naj vzamem.Kaj menite o celoletni Michelinki, ki je ravno prišla na tržišče, Crossclimate 2?
Hvala!
Continental T850 sem imel, zdaj imam Michelin top model. Ime pa pozabil kaj je. Michelin all the way!Hvala za nasvet.
Glede montaže - ne gre se mi toliko za strošek, kot za skrb in čas (delo) v zvezi s tem. Pa še PCT za obisk vulkanizerja..
Če bi vzel zimske, mi po testih še najbolj izstopa Continental T850, ki pa pride tudi 240€..
A je Nexen res primerljiv, ima namreč D-D oznako? Mogoče potem raje Fulda, ki ima C-B za 170€?
Za pozimi so baje boljše od Goodyeara celoletne (ali Dunlopa, se ne psomnim točno). So bistveno bolj zimsko orientirane, so pa zato poleti slabše.Jaz sem imel Crossclimate nekaj let, pa to ni to, kar oglašujejo. Resda so bile prvo zimo kar OK, vse naslednje zime pa za en K ...
Čeprav sem bil velik "zagovornik" Crossclimat gum, jih ne bi več kupil. Razen, če bi bil z Obale. Za Gorenjsko pa ne pridejo v poštev. Jebatga, lih takrat, ko pade sneg, moraš nujno nekam it z avtom, pa četudi pade sam 1 x letno.
Murphy, predvidevam
Se lahko malo uštulim v temo;
Kdaj se najbolj splača kupit zimske gume, Čakam do konca oktobra, na kakšne akcije? Ali bodo šle cene noro gor in bi raje sedaj kupoval...