o čem bluziš... drekasto vreme je zdele dva dni in tisti ki so mislil priti so prišli v soboto in nedeljo ko dreka niti za povohat ni bloDrekasto vreme v juliju pa seveda nič ne vpliva na upad obiska.
v juniju je bila prostitucija... za turiste seveda predvsem nemške, tukaj v kampu so imeli na parcelo in dve osebi za 15 eur, veš da je švaba prišel izkoristit situacijo...In drekasto v juniju ne?
Lani so isto imeli julijsko luknjo...potem pa rekord turizma.
Srdjan Cvjetović piše nesmisle.
Predstavljajo najbolj množične turiste na hrvaškem.Zdaj pa še podvprašanje ker mi ni najbolj jasno kje je fora v teh Nemcih.
Jaz sem bil v Istri v drugi polovici junija in je bilo vreme fantastično. Sedaj imajo pa že kak teden neurja, viharje in točo in to gotovo vpliva na turiste v kampih.In drekasto v juniju ne?
Predstavljajo najbolj množične turiste na hrvaškem.
Jaz sem bil v Istri v drugi polovici junija in je bilo vreme fantastično. Sedaj imajo pa že kak teden neurja, viharje in točo in to gotovo vpliva na turiste v kampih.
Piz.da tut ko govoris o vremenu ti clovek ne more verjet kaj sele o politiki. Slabo vreme je tocno in samo od ponedeljka zvecer in mimogrede je danes ze spet dobroJaz sem bil v Istri v drugi polovici junija in je bilo vreme fantastično. Sedaj imajo pa že kak teden neurja, viharje in točo in to gotovo vpliva na turiste v kampih.
Nemški turisti res niso neki merodajni faktor. Tisto kar hodi iz Nemčije na Hrvaško so bolj reveži. Liter Radenske pa eni kalamari za celo familijo