3glav, asistenca plus, okvara

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Manjša okvara na avtu, potreben servis, z malo iznajdljivosti je avto vozen in ga pripeljem na servis, tam pa mi rečejo da mi pripada nadomestno vozilo, če bi avto bil nevozen in bi mi ga avtovleka pripeljala na servis.
če bi to prej vedel, bi včeraj klical asistenco, ne pa da sem iskal vodo.
bonk.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Imel sem bližnje srečanje s srno, vendar je bil avto normalno vozen. Še celo na Verovškovo sem ga peljal na cenitev, naslednji dan pa na popravilo. Ko sem na servisu oddal avto, sem klical na asistenco in brez problema dobil odobrenega nadomestnega (dal ga je kar servis, ki ima pogodbo s Triglavom). Bilo je pa to konec lanskega leta.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
baje je z novim letom drugače, kaj so šele z novimi paktei pogruntal?!

edit:
po novem letu ti za poškodbe kjer je avto vozen do servisa ne pripada več nadomestno vozilo
za mojo okvaro so rekli da bi mi še pripadal (ker ni poškodba ampak je okvara motorja, čeprav sem do servisa prišel).
info:0802864
Ah ja..... če ne bo tekom dopoldneva cev zamenjana, ga bom pač vzel.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja ja muca, 13 novih ugodnosti, kot povsod drugod, že 2 leti zaznavam povsod same ugodnosti
wink-1.gif

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Eno je asistenca za takoimenovane nujne primere (npr. da se pripelješ po prometni nesreči do doma ali do destinacije, avto se odšlepa na servis), drugo pa je, ko ti npr. pripada nadomestno vozilo za čas popravila v prometni nesreči poškodovanega vozila. Slednje se lahko pri naši Zavarovalnici Maribor sklene pri kasku.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Pred mesecem dni me je pustil aHonda na cedilu (Lom). Nekaj se je kadilo. Pokličem asistenco na triglavu. Avto je bil vozen, a si nisem upal, ker se je prej nekaj kadilo.

Pripeljejo c-maxa, naložijo Hondo in šibamo naprej na morje.

Po 4ih dneh vrnemo c-maxa. In je to to.

Nobenih težav.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
NA AC mi je presekalo gumo (neuporabna), avto nevozen, guma se ne da popraviti. 15min. po klicu na asistenčni center me je nalagala avtovleka. Že ob klicu na asistenčni center mi je operaterka povedala, da ni važno kam me bodo peljali, naj destinacijo povem vozniku avtovleke. Na koncu sem podpisal še del. nalog in to je to.