Pri takih zadevah, se mi zdi da mu ga hitro odplačaš... če ti lih kolega zastonj ne dela.
Jaz sem v 5 letih odplačal 2x Bambulabs P1P. Če se prav spomnem, cca 70 različnih kosov iz ABS-a.
pol leta ima točno ta model, zaenkrat zadovoljen, nisem pa še printal kakšnih zahtevnih zadevEvo padla odločitev, za prvi 3D tiskalnik prihaja CREALITY Ender3 S1 Pro. Potem pa je želja K1, ko bo prišel na zalogo.
pol leta ima točno ta model, zaenkrat zadovoljen, nisem pa še printal kakšnih zahtevnih zadev
Jaz imam vse od Trčka. Printa se super, je pa treba narest temperaturni stolpec printanja in retraction stolpec. Potem vidiš v katerem območju se filament določenega proizvajalca najlepše printa.Kateri filament uporabljaš?
Kje v SLO se splača kupiti kvalitetni filament PETG? 3D-Jaka, Azurefilm, PlastikaTrček, 3D shark....?
Če bi rad podpiral slovenski proizvod potem Plastika Trček ali Azurefilm. Če bi pa rad poceni in kvalitetno pa Kingroon PETG https://kingroon.com/products/black-1kg-3d-printer-petg-filament?variant=42968762187994Kateri filament uporabljaš?
Kje v SLO se splača kupiti kvalitetni filament PETG? 3D-Jaka, Azurefilm, PlastikaTrček, 3D shark....?