Po enmu tednu tuhtanja nastavitev, mi je malo bolj ratalo...
Poglej priponko 61683
Samo par prvih layerjev na raft, so bohpomagaj.
Poglej priponko 61684
No dobro, če bi jih resno rabil take kose, bi lahko par milimetrov več naredu spodaj, pa pofrezal na mašini ali kaj podobnega. Uporabni so še zmeraj, da se bo vidlo če se obnese ta koncept.
Temperature sem maksimalne imel, da višje ne gre.
Zadnjič so mi bočne površine lepše ratale, čeprav je vse šlo narazen (sedaj sem debelejše plasti imel). Whatever, s tem ABS-om mislim da sem končal.
Poglej priponko 61685
Sem zdaj tole mal naštudiral....
Poglej priponko 61749
Se da nastavit, te zadeve če se malo poglobiš v te slicerje....
Je že kaj info o posodobitvi? Dokler so ga posodabljali je bil top.Simplify3d, samo je plačljiv
za kateri printer so te nastavitve?
Tnx bom probal najdit STL model, ker tole narisat pa ni tak simpl...srednji, ker sem pogooglal kaj dyson uporablja
ta zgleda še mal bolj dodedaln
ni finta kaj kdo uporablja. Ampak na kakem motorju je povezan. Ni to univerzalno. Neprava lahko skuri motor.srednji, ker sem pogooglal kaj dyson uporablja
Ja seveda treba je vedet kakšna je max moč motorja in pazit da ne greš čez...ni finta kaj kdo uporablja. Ampak na kakem motorju je povezan. Ni to univerzalno. Neprava lahko skuri motor.
Tega spremljam že od začetka. So pa malo drugačni dizajni za axialne kot pa za npr blower ventilatorje. Sigurno bi blo pa fajn probat kaj se bolj obnese in za kak namen.tega modela lahko malo pogledaš.... in različne dizajne... mislim, da je kar obširno med čem lahko izberaš