Kaj naj napišem... Ma nič kaj, pameten si kot sto hudičev, ko ti pa nekdo pove resnico, ki ti ni po volji, pa izgubiš živce... Rešitev za te težave so ti pa že drugi povedali.Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Kar se pa tiče invalidov. Poslušaj sinek, NIMAŠ POJMA O NJIH! Jasno??? Kaj si naredu za njih?? Povej?? Nobenmu ne privoščim tega, ampak ti si pa definitivno zaslužiš vsaj en teden filinga kako je to, ko ne čutiš nog.
Pfejjjj, nisi vredn pol k....
Ej !! zdj te mam pa dost!!! [censored] ti materna !!!
Jst jih ogromno vidim in jim zelo veliko pomagam ..ne me rtle jebat da to ni res!!! Ej tle se pa ne jebat z menoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ti nisi vreden pu kurca...prekleti domišljavec hudičev....mrš..da te ne vidim nikoli!!!!! TU ME PA RAZPIZDI DO KONCA...BANAAJTE ME!!!ZDAJLE!!! ZARADI MARHOVINARJEV!!!!
Tvoj TRR mene niti slucajno ne skrbi. Zaradi mene ce drek jes, briga me. TRR imas blokiran zato ker si dolzen. Ker ne poplacujes svojih obveznosti. Ce jih bi, racuna ne bi imel blokiranega. In tu cez invalide jamras, sam pa imas zaposlene delavce na crno in tako krades drzavi.Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa verjemi da te drzava slabo zivi!
Lejga..posluš...
Mene država čist nič slabo ne živi, temveč me slpoh NE živi..mam denar iz lastnih žuljev!!!
Glede invalidov pa takole..posebej vsem gobcačem , ki ne vedo zakaj se gre...
Sem bil že nekajkrat v akcijah za poševne vhode v blokih, kjer prej invalidi niso mogli iti čez stopnice sami. Gre se predvsem za montažne vhode. Pri kovinskih konstrukcijah sem samo sodelovaal zraven z mojo montažo, če je pa bila v celoti leseno pa tudi z mojim materialom.
Delo je bilo povsod zastonj, za material smo pa ga nafehtali drugod...torej vse zastonj za tiste invalide...
Meni se ti invalidi zelo smilijo (v vozičkih) IN SEM PRIPRAVLJEN ZA NJIH TUDI KAJ STORITI ... BASTA.
Dovolj o tem::
Gremo pa na "druge invalide"
Imamo nešteto primerov kvazi invalidov, ki non stop samo jambrajo in jambrajo...in poznam nekaj primerov osebno, ki so nonstop govorili da ne morejo nič delati..da jih vse boli. Ko so pa končno dobili penzijo invalidsko..so pa nenadoma ozdraveli in zdaj delajo s polno paro..hočejo gore premikat...bluzenje na kubik...
Potem imaš primere ko tastari vozijo v avtomobilu enega otroka za katerega trdita da je nepokreten in prosita če bi lahko kj prispeval...nekaj dam..čez en mesec jih pa srečam v novem mestu v MC kjer tisti nepokretni otrok lavfa stu na uro s tistimi balončki..tastar me spozna in se nemudoma poberejo iz lokala...BANDA UŠIVA...
Glej hanzi:::
Prvaviš da si invalid..sem zvedel za zelo poškodovano nogo..sam mi ne gre vkup da potem sto na uro kolesariš, pečeš odojke na veselicah, sekaš drevesa (traktor forum)...
Mi pač ne potegne...upam da se motim in se v tem primeru iskreno opravičujem...
Glede ostalih gobcačev::
Sem naredil za invalide toliko dobril stvari kot jih vi niste vsi skupaj..paametnjakoviči..samo lepe se delate.. posebej ti softi..odpreš temo za pomoč v soči in iz tega nič..odpru si pa tisto temo samo za to da bi lepše izpadel tukaj...naredil pa itak ne bi nič..sam gobec te je..
@ polcaj: moj TRR te naj ne skrbi..lahko preživim tudi brez njega..jst že vem zakaj je tako..pa nj bo.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Na zalost pa ne morem iti vec k tebi remelnov zabijat na streho ker noga ne pusti vec. . Prosim moderatorje da vso mojo zgodbo zbrisete iz te teme, takoj ko suzica prebere ta komentar. Dam mu 24 ur casa, potem dobite ZS.
Lahko, da bo opravičilo sprejel, ampak pozabil pa ne bo nikoli!Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Na zalost pa ne morem iti vec k tebi remelnov zabijat na streho ker noga ne pusti vec. . Prosim moderatorje da vso mojo zgodbo zbrisete iz te teme, takoj ko suzica prebere ta komentar. Dam mu 24 ur casa, potem dobite ZS.
Evo ..prebral... dojel in se ti iskreno opravičujem. Pač je vročina naredila svoje..sj vidiš kuk je vroče zunaj..drug teden bo bolje.
Ajde hanzi..drž se.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Policaj, tebi državnemu uslužbencu je lahko pametovat o "plačevanju obveznosti".
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kolikor sem prebral se bockata že kar nekaj časa in to na več forumih, po mojem videnju sta oba dobra človeka, Suzi je včasih mal preveč dirikten, in pa kaj, bosta že sama uredila, ne rabita moderatorjev in ostalih podpihovalcev!
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kolikor sem prebral se bockata že kar nekaj časa in to na več forumih, po mojem videnju sta oba dobra človeka, Suzi je včasih mal preveč dirikten, in pa kaj, bosta že sama uredila, ne rabita moderatorjev in ostalih podpihovalcev!
Se strinjam! Verjamem, da Suzica ni tako slabo mislil, kot drugi sedaj tukaj potencirate!
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Se strinjam! Verjamem, da Suzica ni tako slabo mislil, kot drugi sedaj tukaj potencirate!
Tudi jaz sem napisal dva kar ornk posta suzi v bran, ampak sem rajši zbrisal, ker nima smisla razpravljat proti par 10 folka, ki se med sabo poznajo in so že zaradi tega subjektivno/čustveno kontaminirani, ker te raztrgajo v momentu.
Dejstvo je, da suza ni poznal konkretnega primera in da takšna reakcija z vidika nevtralnega opazovalca niti ni tako nelogična, sploh, ker se take stvari res dogajajo. Tako da terapevtka Maxi in prijatelj Dobovsek nimata kaj moralizirat človeku, ker je bilo dovolj, da ste mu zadevo osvetlili, tip se je opravičil in tu se zgodba zaključi. Ne pa, da je zdaj pol foruma užaljenega.![]()
Sicer pa glede na to, kakšne diagnoze je že vse dobival suza na forumu, ni tale njegova reakcija nič.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
In cakam da modi temo zbrisejo, suzici pa naj poslje mejl, pa mu posljem jpg RTG, OP in podobno-jih je nekaj 100, tudi nekaj video. Me zanima kako mi bo potem fous za bicikel in lezanje v grmovjih.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
V bistvu si kar dobro povzel - firmo sem zaprl in se zaposlil v javni upravi - tako je. Pa to ni bilo 20 let nazaj - 20 let nazaj sem jaz abecedo spoznaval.
in podjetniostvo je sila preprosta stvar -.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pa mu ne rabiš pošiljat nobenih jpg RTG, OP, ker ga že dost peče vest, ko so mu vse tako slikovito predstavili (matr, kot da sem mu odvetnik)![]()
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej, pa kdo je on, da sodi? Pa tud ce je invalid z dodatkom - hvalabogu da si isce siht.