35 v senci

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.784
932
113
tu in tam
Kakšen [censored]
bonk.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Kar se pa tiče invalidov. Poslušaj sinek, NIMAŠ POJMA O NJIH! Jasno??? Kaj si naredu za njih?? Povej?? Nobenmu ne privoščim tega, ampak ti si pa definitivno zaslužiš vsaj en teden filinga kako je to, ko ne čutiš nog.
Pfejjjj, nisi vredn pol k....

Ej !! zdj te mam pa dost!!! [censored] ti materna !!!

Jst jih ogromno vidim in jim zelo veliko pomagam ..ne me rtle jebat da to ni res!!! Ej tle se pa ne jebat z menoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ti nisi vreden pu kurca...prekleti domišljavec hudičev....mrš..da te ne vidim nikoli!!!!! TU ME PA RAZPIZDI DO KONCA...BANAAJTE ME!!!ZDAJLE!!! ZARADI MARHOVINARJEV!!!!
Kaj naj napišem... Ma nič kaj, pameten si kot sto hudičev, ko ti pa nekdo pove resnico, ki ti ni po volji, pa izgubiš živce... Rešitev za te težave so ti pa že drugi povedali.

In kot drugo, glede invalidov. A veš, invalid ni samo tista oseba na vozičku. Invalid je tudi tisti, ki je gluh, ki je slep ipd. In takšna oseba si še najmanj od vsega želi pomilovanje. Pravzaprav je najbolj vesel, če ga sploh ne smatraš za invalida in se do njega obnašaš enako kot do ostalih ljudi. Ampak ne na način igranja, ampak na način iskrenosti, ki pa je žal nekateri ne premorete.
Moj tast npr. je slep na eno oko, na drugo pa ima le 15° vidno polje (kot da bi gledal skozi tanko cev), povrh vsega pa še potrebuje precej močno dioptrijo. Če ga nekdo smatra za invalida, se s tistim človekom nikoli več ne bo pogovarjal...
Ampak nekaterim izmed vas pač to ne gre v glavo.

In nenazadnje, najhujši so pa mentalni invalidi, ampak o tem pa ne bi, ker je bilo o tem v tej temi že vse povedano.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.616
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa verjemi da te drzava slabo zivi!

Lejga..posluš...

Mene država čist nič slabo ne živi, temveč me slpoh NE živi..mam denar iz lastnih žuljev!!!

Glede invalidov pa takole..posebej vsem gobcačem , ki ne vedo zakaj se gre...

Sem bil že nekajkrat v akcijah za poševne vhode v blokih, kjer prej invalidi niso mogli iti čez stopnice sami. Gre se predvsem za montažne vhode. Pri kovinskih konstrukcijah sem samo sodelovaal zraven z mojo montažo, če je pa bila v celoti leseno pa tudi z mojim materialom.

Delo je bilo povsod zastonj, za material smo pa ga nafehtali drugod...torej vse zastonj za tiste invalide...

Meni se ti invalidi zelo smilijo (v vozičkih) IN SEM PRIPRAVLJEN ZA NJIH TUDI KAJ STORITI ... BASTA.

Dovolj o tem::

Gremo pa na "druge invalide"

Imamo nešteto primerov kvazi invalidov, ki non stop samo jambrajo in jambrajo...in poznam nekaj primerov osebno, ki so nonstop govorili da ne morejo nič delati..da jih vse boli. Ko so pa končno dobili penzijo invalidsko..so pa nenadoma ozdraveli in zdaj delajo s polno paro..hočejo gore premikat...bluzenje na kubik...

Potem imaš primere ko tastari vozijo v avtomobilu enega otroka za katerega trdita da je nepokreten in prosita če bi lahko kj prispeval...nekaj dam..čez en mesec jih pa srečam v novem mestu v MC kjer tisti nepokretni otrok lavfa stu na uro s tistimi balončki..tastar me spozna in se nemudoma poberejo iz lokala...BANDA UŠIVA...

Glej hanzi:::

Prvaviš da si invalid..sem zvedel za zelo poškodovano nogo..sam mi ne gre vkup da potem sto na uro kolesariš, pečeš odojke na veselicah, sekaš drevesa (traktor forum)...

Mi pač ne potegne...upam da se motim in se v tem primeru iskreno opravičujem...

Glede ostalih gobcačev::

Sem naredil za invalide toliko dobril stvari kot jih vi niste vsi skupaj..paametnjakoviči..samo lepe se delate.. posebej ti softi..odpreš temo za pomoč v soči in iz tega nič..odpru si pa tisto temo samo za to da bi lepše izpadel tukaj...naredil pa itak ne bi nič..sam gobec te je..

@ polcaj: moj TRR te naj ne skrbi..lahko preživim tudi brez njega..jst že vem zakaj je tako..pa nj bo.
Tvoj TRR mene niti slucajno ne skrbi. Zaradi mene ce drek jes, briga me. TRR imas blokiran zato ker si dolzen. Ker ne poplacujes svojih obveznosti. Ce jih bi, racuna ne bi imel blokiranega. In tu cez invalide jamras, sam pa imas zaposlene delavce na crno in tako krades drzavi.

Sicer pa iskreni darovalci za dobrodelne namene so tisti ki se potem ne mecejo po tleh koliko so oni dali in naredili itd... Ampak pocni kar zelis. Hecno je samo da imas celemu forumu za pametovat, spravljas se na uporabnika in mu ocitas invalidnost itd, sam pa drzavo goljufas in mas blokirane racune itd... Pomoje da ce bos svoje probleme zacel resevat, da bos mel par let dost dela.

No zdej mu pa uresnicite zeljo pa mu en perm ban pritisnite. Stvari so sle ze zdavnaj cez mejo.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Na zalost pa ne morem iti vec k tebi remelnov zabijat na streho ker noga ne pusti vec. . Prosim moderatorje da vso mojo zgodbo zbrisete iz te teme, takoj ko suzica prebere ta komentar. Dam mu 24 ur casa, potem dobite ZS.

Evo ..prebral... dojel in se ti iskreno opravičujem. Pač je vročina naredila svoje..sj vidiš kuk je vroče zunaj..drug teden bo bolje.

Ajde hanzi..drž se.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Na zalost pa ne morem iti vec k tebi remelnov zabijat na streho ker noga ne pusti vec. . Prosim moderatorje da vso mojo zgodbo zbrisete iz te teme, takoj ko suzica prebere ta komentar. Dam mu 24 ur casa, potem dobite ZS.

Evo ..prebral... dojel in se ti iskreno opravičujem. Pač je vročina naredila svoje..sj vidiš kuk je vroče zunaj..drug teden bo bolje.

Ajde hanzi..drž se.
Lahko, da bo opravičilo sprejel, ampak pozabil pa ne bo nikoli!
P.S.: Še nisi dobil BAN-a!?
crazy1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.281
113
blizu močvirne prestolnice
Kolikor sem prebral se bockata že kar nekaj časa in to na več forumih, po mojem videnju sta oba dobra človeka, Suzi je včasih mal preveč dirikten, in pa kaj, bosta že sama uredila, ne rabita moderatorjev in ostalih podpihovalcev!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.616
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Policaj, tebi državnemu uslužbencu je lahko pametovat o "plačevanju obveznosti".

Brez težav, svoje čase sem imel tudi sam zaposlene. vsi so vse dobili normalno plačano, nič na roke in nikoli nisem imel blokiranega TRR ali neporavnanih obveznosti do kogarkoli. Zdej pejt pa dostojevskega brat in ne pametuj.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
20 let nazaj so itak vse firme brez težav delale in denar služile...dela dovolj oziroma preveč in tudi vsak ti je brez težav plačeval saj je denar imel vsak. Zdaj je pa zgodba pa čisto drugačna...milijonkrat drugačna.

Najbolj zanimivo pa je da se hvališ da si imel nadvse uspešno firmo, delavcem vse uradno plačeval...vse ti je teklo kot namazano..skratka idealni pogoji podjetništva...

Vendar ti firmo zapreš in greš na šiht za policaja (kjer se protužujete kako slabo ste plačani)...

Dj te pravljice pejt kam drugam pripovedovat....

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kolikor sem prebral se bockata že kar nekaj časa in to na več forumih, po mojem videnju sta oba dobra človeka, Suzi je včasih mal preveč dirikten, in pa kaj, bosta že sama uredila, ne rabita moderatorjev in ostalih podpihovalcev!

Se strinjam! Verjamem, da Suzica ni tako slabo mislil, kot drugi sedaj tukaj potencirate!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.616
113
V bistvu si kar dobro povzel - firmo sem zaprl in se zaposlil v javni upravi - tako je. Pa to ni bilo 20 let nazaj - 20 let nazaj sem jaz abecedo spoznaval.

Lej v zivljenju sem pocel ze marsikaj in verjetno marsikaj se bom. Ampak nikoli ne pametujem o necem cesar ne poznam iz prve roke. in podjetniostvo je sila preprosta stvar - ce nimas za delavce placevat pol ti nekje neki ne spila. Mogoce se bos moral pa preusmerit v kako drugo dejavnost, ne vem. Vem pa, da si na tem forumu pokazal izjemno nizek nivo cloveske kulture in da mi je v koncni fazi vseeno kaj ti mislis o meni. Dejstvo ostaja - da imas ti blokiran TRR, neporavnane obveznosti in da nimas ti kaj invalidom po glavi srat.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Se strinjam! Verjamem, da Suzica ni tako slabo mislil, kot drugi sedaj tukaj potencirate!

Tudi jaz sem napisal dva kar ornk posta suzi v bran, ampak sem rajši zbrisal, ker nima smisla razpravljat proti par 10 folka, ki se med sabo poznajo in so že zaradi tega subjektivno/čustveno kontaminirani, ker te raztrgajo v momentu.

Dejstvo je, da suza ni poznal konkretnega primera in da takšna reakcija z vidika nevtralnega opazovalca niti ni tako nelogična, sploh, ker se take stvari res dogajajo. Tako da terapevtka Maxi in prijatelj Dobovsek nimata kaj moralizirat človeku, ker je bilo dovolj, da ste mu zadevo osvetlili, tip se je opravičil in tu se zgodba zaključi. Ne pa, da je zdaj pol foruma užaljenega.
bonk.gif

Sicer pa glede na to, kakšne diagnoze je že vse dobival suza na forumu, ni tale njegova reakcija nič.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Tudi jaz sem napisal dva kar ornk posta suzi v bran, ampak sem rajši zbrisal, ker nima smisla razpravljat proti par 10 folka, ki se med sabo poznajo in so že zaradi tega subjektivno/čustveno kontaminirani, ker te raztrgajo v momentu.

Dejstvo je, da suza ni poznal konkretnega primera in da takšna reakcija z vidika nevtralnega opazovalca niti ni tako nelogična, sploh, ker se take stvari res dogajajo. Tako da terapevtka Maxi in prijatelj Dobovsek nimata kaj moralizirat človeku, ker je bilo dovolj, da ste mu zadevo osvetlili, tip se je opravičil in tu se zgodba zaključi. Ne pa, da je zdaj pol foruma užaljenega.
bonk.gif

Sicer pa glede na to, kakšne diagnoze je že vse dobival suza na forumu, ni tale njegova reakcija nič.

Koga boli kuratz za užaljeno polovico foruma! Tip se je opravičil in če je Hanzi s tem zadovoljen OK, ostali pa voljno...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Glej ga, ko je užaljen. Ampak se pa strinjaš, da njegov zaključek "In ta hanzk ima v svojem podpisu da služžbo išče...tri tedne je imel še zraven da je invalid...jebo mast..kaj mora vse država živt..jebo mast..še enkrat..jebo mast" niti ni tako za lase privlečen, če upoštevaš:

a) da si invalid s socialnim dodatkom
b) da iščeš službo
c) da kolesariš
d) da pijan spiš po grmovjih
e) ... ?

Čisto tko, med brati ... To so dejstva, ki so bila modelu znana. Nobenih pojasnjevanj, nič, le to. Jaz verjamem, da je tvoj primer zelo neprijeten, ampak moraš razumet, da bo zdaj marsikaj drugače, ko tudi drugi vemo. Grem stavit, da si ne bo tip nikoli več privoščil napisati kaj takšnega. Pa mu ne rabiš pošiljat nobenih jpg RTG, OP, ker ga že dost peče vest, ko so mu vse tako slikovito predstavili (matr, kot da sem mu odvetnik)
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.616
113
Lej, pa kdo je on, da sodi? Pa tud ce je invalid z dodatkom - hvalabogu da si isce siht. Sej to hocmo, da folks am za svojo rit skrbi, ne da ga drzava gor zivi. In vau, pijan lezi po grmovjih. A zdej ce je invalid pa more skoz doma zdet in se smilit sam sebi?

sicer pa tipicno....veliki zagovornik zivali, ki na alterju sprasuje s cem bi lahko prica z drevesa sestrelil.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
In cakam da modi temo zbrisejo, suzici pa naj poslje mejl, pa mu posljem jpg RTG, OP in podobno-jih je nekaj 100, tudi nekaj video. Me zanima kako mi bo potem fous za bicikel in lezanje v grmovjih.

Ejga stari... verjameš ali ne , da mi je res žal ker sem se spotaknil ob tebe..sem že povedal svoje vzroke, vendar NISEM VEDEL VSEGA.

Upam da kapiraš in vem da ti bo to ostalo v spominu....kakor bo tudi MENI ostalo v spominu, DA SI BIL pripravljen iti K MENI na piknik (drug forum) vendar je mati narava s svojimi katastrofalnimi poplavami TO PREPREČILA. In takrat bi ti seveda lahko cel dan pil in jedel na moje stroške..al pa dva dni..sm jst povabil..in bi bila velika druščina skupaj. ko je bil pa naslednji piknik brez mene je pa bilo vse skup porazno..pač ne znajo ljudje

Torej priznaj da nisem tako zanič človek in če si dec napiši da sprejmeš moje opravičilo.

In ne ne rabim slik tvojih poškodb.

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
V bistvu si kar dobro povzel - firmo sem zaprl in se zaposlil v javni upravi - tako je. Pa to ni bilo 20 let nazaj - 20 let nazaj sem jaz abecedo spoznaval.
in podjetniostvo je sila preprosta stvar -.

Ha ha ..pa sem te dubu...sem ti nastvu kajlo in ti si nanjo padel kakor si dolg in širok...fora je pa v teh 20ih letih nazaj..

Si priznal in si priznal da si pač bil nekaj mesečni obrtnik...seveda..tega je zdaj kolko češ. Se modeli spomnejo da grejo lasten kruh služit..imajo nekaj posla in ga naredijo v pol meseca..potem pa v luft bulijo in se čohajo po riti z vprašanjem kaj zdaj?... čaka še en mesec..dva ...vidi da ne gre tako zlahka in se ponižno ukloni in gre bivšemu delodajalcu nazaj na šiht...če ga seveda sprejme..

No nekaj takega je s teboj...sem ti zanalašč kajlo spustil in ti si se seveda nasadil z vso svojo velikostjo...matr sem dober

Dj da ti še povem koliko sem dolžan državi oziroma fondu iz katerega ti dobivaš svojo (verjamem
evil.gif
) težko prisluženo plačo:: mal čez 8 jurju..se že konstantno vleče nekaj cajt in zgleda da se še bo...zakaj pa bo tako ti paa ne bom povedal, saj ti tolmačiš da je podjetništvo sila preprosta stvar.. Ti že veš ..si dokazal...

Da lahko svoje podjetništvo oceniš pa potrebuješ vsaj deset let svojga biznisa...in pogledaš kaj ti je v tem času uspelo ustvarit...( ti iz svojih vzrokov ne bom našteval) in verjemi mi da tistih 8 jurjem nima tukaj povsem nobene blaga veze..štekav pa vem da ne boš nikoli..

Mi je pa ta debata kr všeč..še mal primerjave...jst sem maček , ti pa miš..upam da štekaš

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pa mu ne rabiš pošiljat nobenih jpg RTG, OP, ker ga že dost peče vest, ko so mu vse tako slikovito predstavili (matr, kot da sem mu odvetnik)
wink-1.gif

Dober si mi ti odvetnik
zmaga.gif

Pa še nekaj glede južnakov, kjer sem trn v peti velikim uporabnikom...vendar vendar vendar nobeden ne ve zakaj se gre zakaj je temu tako..in kako se zelo motite...vam pa lahko povedo zelo zveneča imena tega foruma..oni poznajo in vedo zakaj se gre (smo debatirali prek ZS in sem na njihova vprašanja po resnici odgovoril)

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej, pa kdo je on, da sodi? Pa tud ce je invalid z dodatkom - hvalabogu da si isce siht.

Ne pozabi polcaj da sem jaz tukaj odpru temo da bi hanziju probali šiht najdit...in je bilo spet ogromno zgražanja čist brez veze in potem tudi tema izbisana...torej sem mu hotel pomagat.

Torej ne nabijaj k tja v tri krasne in jst potem svoje povem in potem bam zame...so že drugi povedali da je tr00 skupina hitro užaljena in potem začne bane talat z vso močjo