300 M

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3054941&show=1

Koliko je dela (denarja) s servisiranjem takega avtomobila? Se to sploh splača? Sprašujem ker mi je avto že od nekdaj všeč
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Bi reku človk, da praktično zastojn dobiš luksuzna kola ...
smile-1.gif

Ga je imel znanec, crkovalo je vse po spisku. Ni da ni ...

crik

Zelenc'
14. jan 2008
8
0
1
Tudi sam sem ga gledal pred 3 leti in jih preizkusil kar nekaj (le poskusne voznje). Dober in udoben avto za to ceno. Ima super lego, sploh verzije pred mercedesovim E podvozjem, vsekakor pa motor 3,5 ki je skoraj neunicljiv ob pravilnem vzdrzevanju. Drugace pa problem z rezervnimi deli - tudi do 1 mesec iz USA ali nekaj hitreje v Nemciji, kjer jih je kar dosti. Za vsak slucaj se posvetuj z mehanikom h kateremu ga bos vozil.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Žal ne poznam lastnika, avto pa sem večkrat videl parkiran v centru SG ja to pa drži ja. Avto je verjetno super za tako ceno, rezervni deli, pa če se da dobit kaka kopija pri kakem lokalcu sše toliko bolje, sicer pa z američani nimam prav nobenih izkušenj tak da moj nasvet bi lahko bil tut brca v temo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Verjetno se kar dosti rezervnih delov dobit na ebayu, tako da je dobava potem par dni..dotično hodi pošta iz amerika 5-7 dni, razen če "diler" na drugi strani mučka in ne pošlje takoj...to mene ne bi skrbelo. bolj me skrbi razlog, zakaj je tako poceni
smile-1.gif

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Avto je vseeno star 10 let in tudi sama registracija za tak avto ni ravno poceni...najbrž zato tudi ni takega povpraševanja...vsaj jaz si tako predstavljam. Je pa najbrž res malo za povprašati kakšnega mehanika o rezervnih delih in izkušnjah.

c300m

Zelenc'
1. sep 2007
4
0
1
Smo bili lastniki tega avtomobila. Avto je fenomenalen, edini problem je bil menjalnik, popravilo ca. 3000 evrov. Kar se tiče servisa in rezervnih delov, se najbolj splača it čez mejo v Avstrijo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ti avtomobili so imeli vsi serijske napake na motorju. Malo pobrskaj po mobile.de in boš videl tega kot smetja z uničenim motorjem. Tako da izvaja da ob pravilnem vzrževanju da je avtomobil neuničljiv ne drži in avtor izjave govori na pamet. V večini ameriških avtomobilov je res tako, tukaj pa je obratno. Slab motor.

Lp

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Nekako mi ne ravno do tega da bi moral po nakupu še enkrat toliko denarja vložiti v popravila
smile-1.gif
Saj to me je že prej skrbelo. Za gledat doma je pa še vseeno predrag.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
V Ameriki sem pred cca. 7.leti na rentacaru dobil tole kanto.

Avto sicer res še kar nekako zgleda, vse ostalo je pa katastrofa, najbolj menjalnik. Evropska konkurenca je par svetlobnih let spredaj, kar se pa konec koncev vidi tudi na ceni.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Čudno, da so tile vseeno naredili s tem avtom 170k km, če je tak ološ, kot vsi pravijo?

Edino, če so tokrat kilometre navili gor?
wink-1.gif

c300m

Zelenc'
1. sep 2007
4
0
1
Ti avtomobili niso imeli serijske napake na motorju, ampak na menjalniku. In leta 2004 je bil vpoklic vseh teh vozil, saj v Avstriji je bil. Pr nas pa zgleda ne( ne vem zakaj), ker s strani našega uvoznika CJI, nismo dobili nobenega obvestila.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Kaj vam naj rečem? Kupite in vidite. Jaz sem vam povedal da so težave s temi motorji pri teh modelih, če pa ste pametni pa kaj vam naj? Poskusi in vidi... Če je bil motor menjan potem ok če ni bil pa boste videli... Dosti prebitih motorjev sem videl na teh modelih... Naključje? OK
smile-1.gif
Pa naj bo po vaše, saj ne kupujem jaz! :p

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik BeerBelly pravi:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3054941&show=1

Koliko je dela (denarja) s servisiranjem takega avtomobila? Se to sploh splača? Sprašujem ker mi je avto že od nekdaj všeč
smile-1.gif

kupil si bos strosek. rezervni deli dragi, po njih bos hodil v avstrijo, nemcijo .... ti avti so ponavadi nabiti z dodatno opremo, elektroniko in ko to zacne enkrat umirat .... kopije ne obstajajo in vse moras kupiti novo ali ce imas sreco rabljeno na ebay. sem ti ze omenil, da so deli svinjsko dragi?

pa se ko bos avto prodajal, ne le da avto ne bo nic vreden, noben te ne bo niti poklical.

ce si tak avto res zelis, ga bos kupil neglede na to, kar bos tukaj prebral. ampak ne rect, da te nismo opozorili ....
cheer.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
sele zdaj sem opazil, da je avto star 10 let .... bejz stran od tega ..... za podoben denar si lahko kupis bmw serije 7,ki tudi ni poceni za vzdrzevanje ampak imas vsaj support na nemskih bmw forumih poslihtan v nulo kjer bos izvedel, kje dobiti cenejse rezervne dele za svoj voz

B81

22. jul 2007
36.955
10.515
113
Materiali se utrudijo, pa če je še tako dobre znamke (kar pa chrysler tudi ni).

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Če si avto močno želiš, si lahko, glede na to, da so precej poceni kupiš 2 pa imaš potem enega za rezervne dele. Če imaš seveda kje prostor drugega shranit.
smile-1.gif