no nekaj takega se je tudi meni zgodilo sedaj v avgustu, bilo je 6. avgusta, 1 dan pred koncem obračunskega obdobja. 5 avgusta zvečer pogledam stanje pa je blo nekje okrog 1 GB podatkov, zjutraj ob 5 pa dobim sms da sem porabo 80% svojega zakupljenega prenosa... no ker imam zakupljeno 5 GB, pa ker imam doma telefon priklopljen na WI FI me je skoraj kap ko sem zjutraj pogledal in imam stanje 4,5 GB prenešenih podatkov....no sem klical na simobil, so bli prijazni ni kaj, sva se s punco tam vse dogovorila in sedaj čakam na končni obračun da vidim dejansko stanje...sicer mi dol visi, ker so količine zakupljene, ampak števec zagotovo ne dela pravilno.
No za nameček sem izvozil še podatke iz moj simobil v excel in sem tam videl svojo dejansko porabo (no tisti klasično) nekaj čez Gb podatkov....tak da očitno imajo probleme na Simobilu s števcem....
edit. Sem sedaj še 1x pogledal in imam po nekem čudežu sedaj na moj. simobil tudi obračunane te podatke...pa to ne moreš verjet...nikoli mi nebo jasno kako, glede na domači wifi...