250e prenosa podatkov v dveh tednih pri Simobilu?!

delter333

Guru
21. maj 2010
1.849
1.556
113
Notranjska
Meni je na telefon naklofalo za 180 evičev, ko sem gledal razčlenjen račun naj bi vlekel sredi tedna ob 8:00 po 300M, takrat pa imam na šihtu največ opravkov
bonk.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
No tule so dejansko priznali napako na svoji strani (sosednja tema "Novo pri Si.mobilu IX."):

Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Simobilov odgovor:

»Zaradi naraščajočih zahtev po uporabi mobilnega interneta, široke palete pametnih mobilnih telefonov in naprav ter nenazadnje izjemno zmogljivega omrežja je Si.mobil že pred meseci uvedel varovalke za mobilni internet. Primer, ki ste nam ga poslali, smo raziskali in ugotovili, da je prišlo do izredne tehnične napake, kjer se je uporabniku kljub varovalkam prenos podatkov še naprej zaračunaval. Uporabniku se iskreno opravičujemo in mu bomo neupravičeno obračunane stroške zaprli in ga o tem tudi obvestili.«
smile-1.gif

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Ne samo računalničarji tudi računovodstvo...

Na znesek 0 EUR sem tri mesece dobival opomin.... Že dolgo na mobitelu, sploh ne vem da obstajajo.. vedno vse prav...

22. jul 2007
1.398
43
48
Aja, pač ne berem tiste teme o simobilu, to sem pa slučajnoma našel nekje drugje. Sicer pa mi ni jasno kako jim uspe naklofat takšne račune.....

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
@ssaamirr, poslali smo ti zasebno sporočilo. Če se nam še nisi javil na info@simobil.si, te prosimo, da to storiš, saj želimo nastalo situacijo urediti na najboljši možen način.

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
To je pa tako, ko v Sloveniji vsi uporabljajo telefone, ki daleč presegajo njihov IQ oz. ga imajo za šminko
cheer.gif

Ko pride pa račun, potem je pa operater največja baraba!!
stupid-1.gif

Uporabljam internet na telefonu na polno - 3 maili sinhronizacija non stop, veliko streminga, prenašanja aplikacij, ogled filma na Voyo in še veliko drugih stvari. Pa še nikoli nisem prišel čez 5Gb porabe.

ssaamirr

Zelenc'
3. jun 2011
28
0
1
ja fantje smesno je in vsak je pameten ko se komu drugemo to zgodi in potem govoris ja zakaj nisi pazil ja kaj pa delas na internetu itd.. ce sem resnicno porabil teh 1.4 gb prenosa v 14 dneh jih bom plačal! oz bi jih ce bi mi telefon normalno prikazoval porabo brez kaksnih drugih zajebancij in dvojnih stevcev ter se in se trikov na katere se zgovarjajo pri simobilu meni se vedno kaze porabo 42/1024 mb! ceprav je od tega minilo ze dva tedna in imam izklopljen internet.. pa v prihodnje vam svetujem da ce z komentarjem ne morete pomagati nekomu na forumu se zadrzite komentarja lp

gr69

Guru
15. dec 2009
11.573
2.619
113
še v SLO - ampak komaj
Sam jaz sem tega res mel!
Ericsson-GA-628-01.jpg

in bil zeelooo zadovljen. Se celo še nekje doma po predalih valja.
grin1.gif

@avtor: A si že reagiral na mail od S!-Mobil? Glej nekaj postov višje!

ssaamirr

Zelenc'
3. jun 2011
28
0
1
No naj vam sporocim dobro novico.. na koncu so mi delno zaprli racun in sem namesto 250€ moral placati samo 20 € (narocnina) ker so ugotovili da imajo oni probleme z stevcem in mi sam si razlagam v opravicilo vklopili dodaten gb prenosa se pravi sedaj imam 2 gb prenosa in ce to porabim se mi samo hitrost zmansa na nevem koliko kb/s brez dodatnega doplacila
smile-1.gif
)))

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Dost si spogajo, in ce bi ti kot neveden placal 250eur bi bilo kaj, simobil bi mel zropanih 250eur vec ? Bolj posteno bi bilo da ti oni dajo 250eur za opravicilo, ampak ok, vsaj nekaj. Sam glede na to koliko je takih primerov bi slo lahko to na kaksen tednik ker jebes ti tako nesposobnost. Tukaj so ti samo popravili zaradi odmevnega foruma ker jih malo stiska

Nazadnje urejeno:

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
To vedno naredijo. Tudi jaz sem imel nekoč podoben problem v familiji, pa se pritožiš, zahtevaš dokaze in na koncu popustijo, ker od tebe bodo v naslednjih letih dobili veliko več kot teh 250eur. Recimo pri Tušmobilu tega problema nimam, sem skoz na netu pa vedno ista naročnina
wink-1.gif

Na Simobilu so mi pa nekoč zaračunali podatke, čeprav sem imel BlackBerrya brez BB opcije in avtomatsko blokado interneta. Res so šibki v tehnologiji s kadri, ampak dobri v dizajnu da nas uporabnike privlači
wink-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Spremenite zakonodajo da bomo lahko posredovali točen promet,.. katera strank, kdaj, koliko MB pa je zadeva rešena,..takih pritžb nebi bilo več in folk bi pazil kaj dela,..ne vem zakaj se meni kaj takega ne dogaja,..
in kot sem že nekajkrat rekel,.. nekateri uporabniki pač ne spoštujejo, da jim gre operater na roko,.. in nato izpade nategun,..
a morda se bodo časi spremenili,..takrat pa bo operater spet pra,.c ki nateguje nevedne uporabnike,..
b

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kot da ne bi mogli v pogoje dati dodatno tocko "Se strinjam z belezenjem prometa za namen obracuna"

Kot da to ne bi poceli ze N krat... (belezili stvari, ki jih ne bi smeli)

(kot da bi Jadota bral)