Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
15.45 je tekma.
ni tako da če dve tekmi izgubiš da si out.ampak realne možnosti smo imeli premagati norvežane,beloruse in danes dance.ker proti čehom ,kanadčanom,švicarjem in švedom imamole teoretične možnosti
Sam enga od tavelkih premagamo pa Danci vse izgubijo in smo not.
ja taka je realnost, mal mam se manjka sam ne velik. Se par let v A in bomo sale premagval te nizje reprezentance. Je treba vedt, da Danci ze 11 let niso izpadl iz A. Zadnja tretina pa res hud hokej, skoda k ni slo notr. Komi cakam OI.
Lahko računaš s tem, da bodo Danci premagali Beloruse - torej bodo imeli 5 točk; mi imamo 1. Potrebujemo jih vsaj še 5, če hočemo biti na lestvici višje od Dancev, ker Belorusi ne izpadejo.
Ne bomo se preveč matral. Mađari so vedno bolj zadaj in 2 gresta naprej. Belorusijo bomo žal preskočili naslednje leto pa spet elita.
razne mađarov in Avstricev ali Lativicev drugi niso na nivoju,
Mah jaz nism razočaran. Naši igrajo čist dober hokej. Najbolj me skrbi edino obramba. NEvem zakaj ni dal drugo tekmo Hočevarja notr tko kot na tistem turnirju.
86% je res premalo za tako dobre tekmece. Kje pa boljse beke dobit je pa vprasanje za vsakoletni obstanek v A. Naslednje leto bi morali brez problemov nazaj.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.