(hokej) IIHF Svetovno prvenstvo Quebec 2008

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Pod golom ni blo, ker je bil visok strel, mreža pa se menda tudi ni strgala, ker bi pol najbrž prekinili tekmo. Kot da je šel pak skozi mrežo, ne vem pa kolko je štrik pri mreži prožen oz. kakšna je šansa, da se luknja dovolj raztegne, da gre pak skozi. Se pa tudi vprašaš o dioptriji 4. sodnika, če to prizna.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Kako pa so to lahko spregledali to pa ne moreš vrjet
uf-1.gif

Razumem Američane zakaj so se stepli, sam so Finci narobe naredil ker so se pustil sprovocirati.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
In jutr bojo mel možnost, da se jim oddolžijo. Bi kar prvošču Američanom, ki so me pozitivno presenetl.
Kakšn glup sistem, pa kdo se je to spomnu.

Norvežani pa kar v četrtfinalu. Mi smo pa mislil, da bomo preko njih ostal v A!
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Fora tega glupga sistema je logistične narave (zato se sedaj skupini ne križata, prav tako smo mi igral z eno ekipo na 2e zmage). Izpade pa res smešno vse skupaj...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Točno tako... mogli bi nardit na 2 ali 4 leta, pa takrat prekint NHL ligo za čas prvenstva.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Gleda kdo kej?? Res ornk tekma med švedi in kanadčani, ornk na telo itd..
Finci so me pa mal razočaral, niso mel dneva, jim ni igra stekla, pa tut Rusi so suvereno igral. K gledaš Ovečkina k si sam seb pak med nogam podaja, ti pa tut nč ni jasn..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Jst sm včeraj gledal pol tekme .... res lep hokej. Škoda k Švedi niso izsill podalška, čeprav glede na obrambo Kanadčanov je bla to misija nemogoče. Še golmana niso mogl vn potegnt
grin1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja tista tekma je bila res lepa. Danasnja med finsko in svedsko pa ni kaj prevec. Prve tretjine sicer nisem videl, druga in tretja sta pa bol kot ne zalost. Svedi zaostajajo ze za 3 gole in se sploh ne spravijo v napad. Ce bi vsaj dosegl gol. Potem bi postalo nekoliko bol zanimivo. Mogoce bi tud bilo kaj vec interesa na njihovi strani.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ma dobr puščajo zelo grobo igro. Je pa res da 2gi gol ni bil regularen, ker je kanadčan na sredini spotaknil rusa z palco in ga tako vrgel iz igre..
Upam da jih ujamemo..