2. januar je delovni dan

erikson

Guru
25. avg 2007
22.767
6.545
113
jan_jan.jpg

Da.

Zakon za uravnoteženje javnih financ (ZUJF), ki ga je sprejel Državni zbor Republike Slovenije na seji dne 11. maja 2012.

20. ZAKON O PRAZNIKIH IN DELA PROSTIH DNEVIH V REPUBLIKI SLOVENIJI

82. člen

V Zakonu o praznikih in dela prostih dnevih v Republiki Sloveniji se v prvem odstavku 1. člena prva alineja spremeni tako, da se glasi:

»– 1. januar, novo leto«.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Pismo že tako mamo malo praznikom naprav Nemcem, delajo uradno 7 ur ....itd itd :S

Sej javna uprava pa 2 uri na dan, pa se povprečje popravi.

Zadnjič sem šel osebno in passaport naredit. Za vsako mi je (druga) češplja preskenirala sliko in podpisat sem se moral. Torej vse 2x.

Racionalizacija my ass.

Nazadnje urejeno:

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
da o naših bankah ne govorimo; hočeš nakazati denar na drug račun (druga banka) v petek ob 17.30; seveda boš čakal do ponedeljka, denar ti takoj zadržijo; wtf kot da ni vse elektronsko

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
ker hočemo tukaj drugo nemčijo!
če nam že 2. švice nebo uspelo narest...

a vidš, jst že cel cajt krivim partizane da so prestrašili naciste...če jih takrat nebi pregnali bi bli danes pod nemčijo ali avstrijo in bi se cedila med in mleko, denar bi pa rastel na drevjih. Zdej vidte kaj so nam prekleti komunajzarji nardil
jezen.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.704
4.413
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
ker hočemo tukaj drugo nemčijo!
če nam že 2. švice nebo uspelo narest...

a vidš, jst že cel cajt krivim partizane da so prestrašili naciste...če jih takrat nebi pregnali bi bli danes pod nemčijo ali avstrijo in bi se cedila med in mleko, denar bi pa rastel na drevjih. Zdej vidte kaj so nam prekleti komunajzarji nardil
jezen.gif

Mater pa še za tečaj nemščine ne bi rabil plačevat
aplauz.gif