2. januar je delovni dan

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Brezverci sploh ne bi smeli imet prosto na naše praznike, ampak delat, .....

Infidel-ci imamo vsak dan praznik. Vsak dan se poklonim materi naravi, da bog ne obstaja!

"Mej d'Fors bi wiz ju"

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
a sedaj gremo na tisto, da je bolje če je tujec gospodar kot pa svoj?
no ne ni prav ampak se pa malo čudim, da nihče ni protestiral pred hišami od teh, ki se jim mleko pa med cedi. torej očitno je prav
stupid-1.gif

Jaz se prav nič ne čudim, saj so naši ekonomski "strokovnjaki" po medijih (Repož, Lucu, Lorenci, Mencingar, Mramor..) ravno te tajkune branili do zadnjega. Repovževa je slavospeve Kordežu pisala še potem, ko se je Merkur že sesul; Mramor je istega Kordeža v tistem času povabil za gostujočega predavatelja na EF...

Od zagovornikov "nacionalnega interesa" pa ne moreš pričakovati objektivnosti. Čudi me samo, da ti, ki se vendar imaš za brihtnega, še nisi spregleda, da je bil "nacionalni interes" samo krinka, za prelivanje "našega" v zasebne žepe. Tujci svoje nakupe plačajo - "naši" samo izžamejo...

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Kako to, da pri nacionalnih interesentih vedno pozabiš na Tomaža Majerja, ki je te nacionalne interese pri Mercatorju tajkunom prodal pod mizo ?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
grin1.gif

Veš kako jim utripa v glavi...pol jih pa še erikson muči s slikco njihove fiksacije.
grin1.gif

20080115PHT18704_original.jpg

hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
8 ur je tam, 2 uri pa "efektivno" dela...

Sem že zgoraj elaboliral....

Lahko po vseh občinah tole razširimo, še posebaj na manjše.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Kako to, da pri nacionalnih interesentih vedno pozabiš na Tomaža Majerja, ki je te nacionalne interese pri Mercatorju tajkunom prodal pod mizo ?

Zakaj se nihče ne vpraša, o tem da je Jankovič s pomočjo leve politike kupoval in uničeval, Emono, Živila, Potrošnik....?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Res me zanima učinek 2. januarja?
Če mora podjetnik ustvariti 10.000 enot v 1 letu jih bo, pa četudi je polovica prostih dni ali če se dela vse dni. Skratka zaradi 1 dneva več na leto garantirano ne bo več ustvarjenega - podjetja prilagodijo delo glede na povpraševanje. V idealnih razmerah delajo kolikor je delovnih dni. V nasprotnem pa z delovnimi sobotami/ nadurami nadoknadijo ALI kontra z odpuščanjem.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Seveda ne, si na glavo padel? Kar se tiče 1 maja so ga levi ukradli, takrat ima Jožef delavec god.
To sploh ni res in je ravno obratno - RKC je ukradla prvi maj kot delavski praznik in vanj posadila Jožefa delavca.
To je še bolj podlo,....nekaj ukradeš, potem pa dolžiš žrtev, da je kradla tebi
uf-1.gif

....a zaj boš reku de je bil sindikat pred cerkvijo, al kaj?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Baje azijske borze tudi takrat delajo in mi smo baje blazno odvisni od njih..
ne-ne-1.gif

Neka tako glupozna razlaga je bila podana...
A ne a no biksat, 2. januar še nekaj let ne bo produktiven dan, razen za trgovce. Oz. zaj še za njih ne, ker bo folk moral po službah viset, do sedaj se je pa po trgovskih centrih šetkal... Produktivnost bo nikakva, ta dan se bo po večini delala izguba, saj efekta ne bo nobenega. Vsi skozlani, mačkasti, neprespani. Ampak važno da se špara, pa naj stane kolikor hoče... Bravo JJ, še en žebelj v krsto države...

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
a sedaj gremo na tisto, da je bolje če je tujec gospodar kot pa svoj?
no ne ni prav ampak se pa malo čudim, da nihče ni protestiral pred hišami od teh, ki se jim mleko pa med cedi. torej očitno je prav
stupid-1.gif

Jaz se prav nič ne čudim, saj so naši ekonomski "strokovnjaki" po medijih (Repož, Lucu, Lorenci, Mencingar, Mramor..) ravno te tajkune branili do zadnjega. Repovževa je slavospeve Kordežu pisala še potem, ko se je Merkur že sesul; Mramor je istega Kordeža v tistem času povabil za gostujočega predavatelja na EF...

Od zagovornikov "nacionalnega interesa" pa ne moreš pričakovati objektivnosti. Čudi me samo, da ti, ki se vendar imaš za brihtnega, še nisi spregleda, da je bil "nacionalni interes" samo krinka, za prelivanje "našega" v zasebne žepe. Tujci svoje nakupe plačajo - "naši" samo izžamejo...
čudi me, da nihče od delavcev ni bil pred njihovimi hišami. razen tiste plastične bombice, ki je hildo čakala se nikomur od teh ni nič zgodilo.
ne vem kako si je pa uspelo sem vtakinit nacionalni interes
stupid-1.gif
. govora je bilo o nečem prav drugem.