15. julija 2009 otvoritev AC Slivnica - Draženci

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Čehi blesavi, grem po stari cesti in na Hajdini zavijem desno za Ptuj, komaj sem prišel na izvoz, Čehi ( sem že omenil da so blesavi?) pa s 6 ali 7 avti kar ustavijo na cesti in karto na haubo
bonk.gif

Nazaj grede, od "Puha" proti AC, nekaj metrov pred AC, kolona jodlarov stoji spet kar na cesti, 20 m naprej pa ogromna tabla ki kaže kam se gre za Hrvaško in kam Za Avstrijo
bonk.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.589
9.814
113
40
MB
jaz sem tud šel včeraj potestirat, na poti iz mb na ptuj nevem če sem 2 avta prehitel, čist prazno, pune plombe kolko je šlo
evil.gif

nazaj pa me je policija ustavla tik pred uvozom na avtocesto, wtf .. je pa bla potem kr gužva proti mb, dosti tujcev, izhod maribor vzhod pa itak kolona

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
samo je treba priznat, da so naši prometni "strokovnjaki" spet tak brcnili v temo da bolj skoraj nebi mogli. Če greš iz hr proti mb, še jaz ko se spoznam v teh krajih, ne vem kje bi šel na staro cesto. Table ni niti ene, največji biser pa je itak da priključek pri dražencih na staro cesto še sploh ni narejen
stupid-1.gif
nevem zakaj enostavno niso pustili začasnega krožišča in promet preusmerili na prvi izvoz dol, v krožnega in levo proti mb.
Še en taki biser pa je označba smeri iz hr proti mb. Vsepovsod je kot glavna smer napisana Lendava in MS
stupid-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Verjetno je tole namerno, da se celoten tranzit spelje na Ptujsko cesto in ne tržaško.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Table res ni, je pa na tleh velik krog, pa not napisano (A), samo slepa kura zgreši. Drugače je pa vseeno kam gre švaba, razen če gre v lj, tudi iz MB jug lahko pride do avstrije, ker so takoj table, ko pride iz AC
wink-1.gif