Imas maca al fs? Glej dejstvo je, da nisem nek ful zahteven user kar pomeni, da mi je malce skoda dajat ogromno denarja za nekaj, cesar niti ne potrebujem. Racunalnik uporabljam za net, maile, office in ostalo kar uporablja en normalen uporabnik. In recimo 300 ojrotov razlike med enim in drugim ni malo. Sprasujem tu za mnenja oz. izkusnje, ker ne bi rad kupil nekih jeter. Prva masina je bila nec, skoraj identicna temule ibm-u iz katerega klofam in lahko recem samo dan in noc. Skoraj se ne greje, baterija se je obdrzala na recimo 90% ob isti uporabi, tipkovnica se ne ugreza in se in se.
Sedaj rabim nekaj manjsega in lazjega s solidno oz. normalno avtonomijo in pa da si ne bom jajc scvrl na njem. In izbor ni ravno pester. Tale FS, Lenovo V200, Dell XPS 1330, Mac in pa se mi zdi da se ena toshiba, ki pa odpade. Razlika med prvim in ostalimi je v vsaj 300 evrih. Za to dobim se LCD in se ostane. Tisti megaherci mi niso pomembni, ker roko na srce ne opazam nekih super druper razlik v hitrostih med par let staro masino in pa core 2 duo. Zdaj samo upam, da ta forum prebira kak lastnik FS-ja in pove kaj lepega!