11.9.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kot reziranega dogodka, ki bo zavrtel gospodarstvo..
kot nekaj nekje daleč

predvsem pa kot..nepotrebnos ranje v internacionalizaciji jajcanja

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Novico sem slišal sredi vožnje v avto šoli.

Spominjam pa se predvsem po številnih teorijah zarote, ki sploh ne izgledajo tako iz trte zvite. Pa tudi veliko američanov verjame, da je bilo zrežirano, samo to je razlašajo okoli zaradi strahu pred oblastmi (nekak spominja na bivše režime a?).

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.285
113
blizu močvirne prestolnice
Vi in vaše teorije zarote! Al Kaida je bila sposobna to izvesti in tudi je. Američani so imeli pravico napasti talibanski režim saj je imel na svojem ozemlju vojaška vadbišča. Če drugega ne se je vsaj za ženske izboljšalo! Kar se tiče Iraka so se izmislili ( atomska), ni pa nič narobe če so morilca huseina spravili iz oblasti, problem je bil v tem ker niso imeli strategije, preveč po kavbojsko so se lotili vsega, saj so imeli takoj na začetku podporo Kurdov, šiitov in deloma sunitov! So pa sedaj razmere čist vredu nimajo diktature šiiti in suniti se bodo pa itak med sebej skoz bockal saj je sunitska manjšina prej izvajal pritiske in poboje nad šiiti!

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Zrežirano ni bilo nič...je pa ta dogodek javni obraz zafustriranih muslimanov ki se spravljajo pobijati nedolžno ljudstvo... dokler bodo muslimani na svet bodo piz+arje, vojne...itd itd

17. dec 2010
1.174
0
36
125
S kolegom sem se peljal v dijaški dom, ko se je po radiju Radio SI prekinila neka oddaja in so potem vsakih par minut ponavljali ... ena pesem, in spet par minut ponavljali ... pa sem prišel domov, prižgal tv, pa gledal o čem se zares gre ... potem pa je bil že kolaps prve stolpnice.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Iz gimnazije sem se vozil domov, pa me kliče babica, da se je letalo zaletelo v stolpnico v NY. Potem sem doma gledal live tv, ko se je zaletel še drugi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Bil sem v vojski na straži
smile-1.gif
zastave so spustili na pol droga. Nič posebnega se mi ni zdelo takrat, na cnn smo gledali posnetke, to je pač zadeva, ki se nas ne tiče.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Zrežirano ni bilo nič...je pa ta dogodek javni obraz zafustriranih * ki se spravljajo pobijati nedolžno ljudstvo... dokler bodo * na svet bodo piz+arje, vojne...itd itd

* = puhloglavi ljudje ki verjamejo zgodbicam iz knjige

Evo, sem popravil zate.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.057
1
38
41
Ljubljana
Sem prišel domov in tastaredva gledata TV. Najprej sem mislim, da je en film...samo ura ni bila prava, ker so ponavad zvečer filme vrteli...potem pa vidim v živo pa samo
shocked-1.gif
Sem potem videl, kako se je drugi zaletel in kolaps obeh...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
S fotrom sva se dam peljala in so vmes prekinili musko s to novico. Sva se sam spogledala, pa gasssa dam na CNN.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Zvedel sem med službo. Se pa spomnim, da so enega od sodelavcev klicali (bil je namreč rezervist v vojski), da mora biti dosegljiv in v pripravljenosti.
Drgač pa mislim, da je tole res storila al-kaida, in pa da je bila velika napaka Amerika, ker te grožnje ni vzela resno, čeprav so vedeli, da se nekaj pripravlja.

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Da je zrežirano so pri meni dobili pike s tem, da so našli delno ožgane potne liste teroristov-pilotov, kljub temu, da je bila prisotna vročina, ki tali jeklo. Njah njah njah.

Drugače pa sem bil takrat ravno na morju, ulit ko kanta, tako da sva s kolegom 11.9. mislila da gledava po TV film, samo ni nama bilo jasno zakaj toliko ponavljanj.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.230
2.029
113
Emona / Carnium
Zanimivo, da se tudi jaz, ki imam spomin kot ementaler, spomnim, kako sem se peljal via Firence in celo pot iskal radijsko postajo z glasbo. Vsakokrat je glasbo prekinilo nekakšno poročanje "bla bla bla New York bla bla bla". Ko sem prišel v hotel, ni bilo na recepciji nikogar. Potem sem iz sosednjega prostora slišal ljudi, ki so gledali CNN. Meni se je zdelo, da gledajo Onion News ali kaj podobnega. No, še danes se mi zdi, da gledamo Onion News.