Nekomu je uspelo, da so mu vrnili komplet denar zaradi tega cukanja. Pa meni je že l2015 mehanik mimogrede omenil, da vedo za to cukanje, samo čakajo navodila tovarne. In to na Kmagu, ne nekem srvisu Bogu za hrbtom.
Imaš odgovor par prispevkov višje. Vklopi klimo.Cash ali si slučajno kaj novega odkril glede cukanja, tudi jaz sem en mesec nazaj kupil sportaga 1.7 crdi 2017 letnik in mi je začel cukati??
Najbrž res.Ma salabajzerji so vse firme dan danes z redkimi izjemami....
Je kupla tasca in bliznji sorodnik Sportaga v zadnjem letu in so zelo zadovoljni. Ta bliznji sorodnik je imel tudi Ceeda (predzadnji model) in tudi brez vseh problemov. Kasneje se je nekdo zaletel v avto in so kupli sedaj ta novega Ceeda in so tudi zadovoljni. So pa vsi od tasce in oba od sorodnika bencinarji
Salabajzerji od Korejcev.
Klima ne pomaga ama nic. Sem vse to takrat stestiral. Pac, nekaj je narobe glede zunanje temperature, ki jo senzorji zaznajo, ker meni pozimi ni niti enkrat zacukalo. Pricelo se je spomladi in nehalo jeseni in to 2 leti zapored. Sem vse spremljal. Drugace sem pa ze l.2016 prodal Sportaga, ker me je to neznansko nerviralo, drugace bi ga imel se sedaj.
Sem kasneje vprasal tudi prijatelja, kateri je imel Hyundaja i40 z istim motorjem in je tudi njemu cukalo. Kaj novega pa nisem odkril glede tega...zal
Pročitao san sve postove na ovoj stranici pa da se i ja pridružim. Javljam se iz Hrvatske pa se izvinjavam ako postoji jezična barijera jer ja ne znam slovenski... ali sam siguran da ćemo se razumjeti.Pozdravljeni
V avtu imam motor Kia/Hyundai 1.7 Crdi (Diesel). Avto ima 10.000 km. Ko je mrzel, mi med 1500-2000 obrati pocuka oz večkrat zatrokira. Če so obrati nižji od 1500 ali višji od 2000, tega problema skoraj ni opaziti. Ko pa se motor segreje, problemi izginejo. Kaj bi to lahko bilo?
Na servis sem že naročen. Ker serviser po telefonu po opisu problema ni vedel, kaj bi lahko bilo narobe in ker bi mu zelo rad pomagal odkriti napako in mu skrajšat muke, bi vas vprašal ali morda kdo izmed vas pozna težavo oz. jo je imel?
Hvala vam za vaš čas!