Na VAG afero me spominja, ko so italijanskim avstiskim in še nekaterim trgovcem prepovedali avte nemcem prodajat. Pa je blo nekaj miljard kazni.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Sedaj sem na Telekomu, ker sem dobil službeno številko.
Telemach mnogo manj prekinja in žre baterijo telefona napram Telekomu.
Kaj pomaga Telekomu LTE ali UMTS ko ga pa ima večinoma na frekvacah 1800 oziroma 2100. 2 km od bazne in že izgubi signal. In to tudi na avtocesti, tega pri Telemachu ni bilo. Prekinjanja je bilo v mojem primeru pri Telemachu mnogo manjkrat.
Zakaj bi že pri Telekomu plačeval 25 eur na mesec, če lahko pri Telemachu dobiš več za 15? To je 120 eur na leto. če si v tujini je ta razlika še večja.
Zanimiva opažanja, povprečno imam dnevno okoli 2h pogovorov, dost sem po Sloveniji, različni konci, kar nekaj po avtocesti, se res ne spomnim da bi kdaj kaj prekinilo če dobro pomislim... aja imam pa Telekom sedaj teče 3tje leto. Pred tem sem bil mnogo let na Simobilu, zelo zadovoljen, potem pa so cca. 3 leta nazaj prišli tisti "tihi klici" in to se je vleklo mesece in mesece in tehniki so se delali neumne "češ da je težava v kernelu mojega telefona" in da ima zgolj ta model težavo s tem. No saj ne da sem vmes telefon zamenjalo, tihe klice pa smo imeli vsi, od Androidarjev, do Japkarjev...
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Vsak izbere svojega operaterja.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
O saj so poskusali. Celo lastne prevoze /spedicije smo si naroceval. 2013 je se šlo (sem jo dobil preko sp) 2014 je poskušalo kar nekaj forumasev na pss, pa se ni dalo vec zmeniti. Ne vem pa kako je sedaj.Citat:
Uporabnik map pravi:
Kupi prek interneta, ziher ti jo bo domov poslal. Sej pravim, da enotnega trga ni.
Baje je proizvajalec prodajalcem "prepovedal" prodajo v tujino. Zrelo najbrz za kako eu inspekcijo.
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Kje na bobu ti kdo preprečuje menjavo paketa...vzameš tisto kar rabiš in je to to...
Pri Si.mobilu pa imaš oz si imel možnost menjat paket brezplačno. ..ne vidim razloga da hi ostajal na starih paketih...
Stare je treba zapret in dat prostor novim...
B
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Ni mi jasno, da EU lahko predpisuje torej niža cene za telefonijo, ne zna pa narediti red pri poštnih storitvah, kjer marsikaj sploh naročiti ne moreš, ker enostavno ne pošiljajo izven svojih lastnih držav(čeprav naj bi bila EU enoten trg)?
Če govoriš o spletnih trgovcih, te stvari EK že preiskuje. In kazni ne bodo majhne.