''Zvijanje'' cabriov

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
kaj pa bmw trojka? e93? (tanova?)

ceprav ta je ze v premium razredu, tako da ne vrjamem da se zvija...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Upaš trditi po tem, ko ga boš parkiral s prednjim desnim kolesom na pločnik? Potem govori o nezvijanju, ko boš odprl vrata.
Zgolj opomba: mene zanima zvijanje med vožnjo, ne če z desnim kolesom grem na pločnik.

Še pri moji osnovni krači se takrat malce čuti.

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Si upam trdit da se 'zvijanje' občuti pri vseh teh avtih ki si jih naštel.
tongue-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Kaj si pa nabavil?
Žal je mesec nazaj šlo od bajte
frown-1.gif
. Vendar bo moral biti kar štirisedežnik.

PS: Dobro, da je ostal v familiji, si bom lahko vsaj še sposodil za kakšen dan.
cheer.gif

A ti imaš A4-ko?
cool-1.gif

Pa še stvarca, ki je šla od hiše
frown-1.gif
:

240742-DSCN3772(WinCE).JPG

Priponke

• 240742-DSCN3772(WinCE).JPG
    240742-DSCN3772(WinCE).JPG
    12,4 KB · Ogledi: 152
Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Uf zakon..., 306-ka mi je bila zmeraj všeč, sploh ta kombinacija je huda temno moder z rjavim usnjem
cool-1.gif

Amm..., ja zdaj mam A4 že kako leto.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Uf zakon..., 306-ka mi je bila zmeraj všeč, sploh ta kombinacija je huda temno moder z rjavim usnjem
cool-1.gif
Ja, daleč najlepši primerljivi cabrio tistega časa
roza.gif
.

Hehe, še največ je pa vredno, da dobiš zraven takega avtomobila vikend hobi (no, odvisno kakšen tip si
evil.gif
), ampak ok.

A4-ka je tudi pri meni ena od opcij. Vendar bo potem to prvi avto (torej pride v poštev zgolj dizel), ne le vikend fun car. Opcije so pa še Barchetta (jo gledal že pred nakupom 306-ke, prejšnja Astra s Sport opremo
srce-1.gif
.

Še komentar na 206CC:
uf-1.gif
Še slabši menjalnik, totalno zvijanje karoserije, itd... Bljak. Precej bolj bil zadovoljen s 306-ko.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.772
548
113
42
povsod malo
Volvo C70 s streho dol malo zvijanja sem opazil pri vratih mogoče za par mm lufta ni hudo nebi sploh opazil, če nebi zemljevida notr v predal dajal in sva ravno čez policaja peljala, ko je pa streha gor se pa nič ne zvija saj da bi jaz opazil ne.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja, kot praviš, enkrat cabrio, vedno cabrio..., mel 206-ko 4 leta, pa ne glede na vse pomanjkljivosti, menjalnik, končna obdelava, etc..., se ti odkupi takoj, ko snameš streho, daš gor en dober komad in ga z lubico odkruzaš nekam brez cilja v
poletni večer/noč..., priceless
grin1.gif

Čeprav moram priznat, da se je 206 prekleto dobro držal ovnikov, pa za tistih 138KM je šel presneto dobro. sentimenti.press
smile-1.gif

Hja, ko sem lani izbiral sem gledal vse živo...., Z4, Boxster, 350Z cabrio, Saab95 cabrio, BMW 3 ..., no na koncu sem se odločil za A4, ker se mi je zdel nekako najbolj po mojem okusu in mi ni žal.
Avto je res dovršeno narejen, gledano iz oči "cabrio fahrerja"
smile-1.gif

Zame kombinacija "cabrio + diesel" NO-GO
smile-1.gif
, je pa res, da imam do službe 2km in mi je to zaenkrat edini avto.
Čeprav se nekaj oziram po VW Beetlih TDI iz Nemčije za drugi avto, ampak, bi potem to vozila tudi moja tako, da bi si malo delila
smile-1.gif

V glavnem can't wait to drop down the top..., verjetno že ta vikend, pa šal + kapa
smile-1.gif

P.S. Astra je grda
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Off topic:
Odprl se bo zaključen podforum o cabrioletih. Lastniki kantic zgoraj brez vabljeni.
Kogar zanima, da se vključi dostop, naj mi PM-ja.