Znorel bom, kateri LCD monitor vsaj 24'' ?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Naglfar: ga nic ne moti rdeckasta slika? Uporablja monitor, kot obicajen user ali je kak grafik...?

landcruiser: Ti se ukvarjas s fotografijo? Je taka kalibracija potrebna tudi za obicanje userje?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mah, za HPja se bojim, cist so me prestrasli na ene forumu, kjer lapajo, da so razlicne verzije. Tisti delani na Ceskem baje smrdijo in jih pol vrnejo..

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
Kaj je zdaj z tem HP-jem tudi jaz sem gledal za njim, sicer bi ga kupil v avstriji ker je precej cenejši mislim da okrog 580€. Rad bi imel dober monitor iger ne igram, uporabljal pa bi ga za 3d modeliranje in office. V službi delam na enem TN acerju pa je čist ok, zato sem malo v dvomih ali sploh potrebujem tako dobro matriko. Fotografij nebom obdeloval tako, da barve niso velik problem.

Kaj priporočate, če se lahko vrinem z mojim vprašanjem
redface-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Mathew pravi:
Kaj je zdaj z tem HP-jem tudi jaz sem gledal za njim, sicer bi ga kupil v avstriji ker je precej cenejši mislim da okrog 580€. Rad bi imel dober monitor iger ne igram, uporabljal pa bi ga za 3d modeliranje in office. V službi delam na enem TN acerju pa je čist ok, zato sem malo v dvomih ali sploh potrebujem tako dobro matriko. Fotografij nebom obdeloval tako, da barve niso velik problem.

Kaj priporočate, če se lahko vrinem z mojim vprašanjem
redface-1.gif

Potem pa kupi enega za cca 200 €.