zlitje bencina/olja

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Zgolj vprasanje: a je kdo od vas zavrtel 112 ali 113? Takoj seveda.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.843
1.686
113
Iskajoč brata
jest klical nisn, ker sem krivil svoje gume. Sn pa slisal, da je ena cisterna polna nafte lepo zalivala celo pot
bonk.gif

sn se pa učeraj peljal v kontro smer, pa so že posul in se je super peljalo

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
in kaj so naredl po izlitju?
nafta al pa olje je moralo bit, sem tud sam že po cesti plesal od teh tekočin, drsi pa ko svi*ja.

Kaj se ostali vozte Žiri-Vrhnika-Lj?

Jaz sam se vozim LJ-Vrhnika-Podlipa-Smrečje-Žiri, ko pa je
srce-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ravninsko dekle.
grin1.gif

Jaz grem zmer čez ŠkL, razen kadar je rush hour. Mi je dost bližje iz Šiške-domu. Ko bo polj. obvoznica pa sploh. Sam še kak Mahoney se manjka od Vižmarij-Loke, da bi kdaj klub 70 odstranil s ceste.
aplauz.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Jaz grem zmer čez ŠkL, razen kadar je rush hour. Mi je dost bližje iz Šiške-domu. Ko bo polj. obvoznica pa sploh. Sam še kak Mahoney se manjka od Vižmarij-Loke, da bi kdaj klub 70 odstranil s ceste.
aplauz.gif

Pride LPPjeva 25ka vmes, pa si lahko narises 90 ... od Jeprce proti Loki je pa precej bolj normalno kot prvo polovico poti.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Ma še iz Šiške sem se vozil raje na Vrhniko, zdej iz Dola pa itak grem sam na obvoznco...

Bejba ne bi prenesla tega, kar bi jest z njeno Fiestico delal tm po ovinkih
evil.gif

Čez Šk.Loko pa jest še kot sovoznik ne morem gledat vseh sljuzastih počasnetov ki se vlačjo ko megla čez celo dolino pol pa še vsako ravnino k bi se dal prehitevat pride kdo nasprot, al pa kot recimo v nedeljo, en proklet podrt bus po moje še na drva, neki hipijevski finci, 50/h, vmes še 3 avtomobili, pa noben ni znal/upal si prehitet (tam kjer je pregledno, varno in omejitev 90)!!!! ja [censored] no keri moroni nesposobni, pol se pa 5. v vrsti strga in gre prehitevat na kratki ravninci vse 3 pred sabo +bus in valda je zaključil že globoko v nepreglednem ovinku po katerem hvalabogu ni nihče pripeljal nasproti. In vedno je tako. Ko misliš lepo tekoče počasi peljat, se najde en [censored] pohabljen ki niti omejitve ne fura, upočasnjuje kr tko mal, pride ravnina za prehitevat pa spet kdo nasproti - velikokrat podoben moron kot je pred mano, ki pač gre v drugo smer in vleče kolono živčnih za sabo .

No tega čez drugo varianto (Vrhnika) ni, ovinki pa mene ne motijo
smirk-1.gif