Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Dobro jutro mešanček. Čeprav je zate omejenca, beseda bumbar, žaljivka, je zame veliko več. Pomen ti bo ostal skrit, tako kot nekatere osnove življenja in gibanja ekonomskih krivulj, velum.
... je napisal "velum"
Poglej fucktard: zdajle te bom koncno postavil na ignore, kamor sodis skupaj s sintetikom in se eno ali dvema perlama. Nakladanja ti ne zamerim pretirano, ker imbecil tvoje baze, ki ni od blizu videl niti e-ja od ekonomije, kakopak ne more razpravljati o teh zadevah, mi je pa dokoncno presedlo vse nabijanje in zmerjanje, ki ga serviras ob tem, da bi s tem prikril manjko argumentov (ter, ironicno, tako le se dodatno dokazes, da zares nimas pojma o stvareh, o katerih blebeces, sicer bi pac nastopil z argumenti, kot sem poskusal jaz).
Ker moderatorja to tvoje zmerjanje ne gane, se bom tokrat tudi sam ponizal na tvoj nivo in serviral tole porcijo samo zate
Je napisal nekdo, ki je končal večerno šolo na Primorskem in se ima za ekonomista, poslovneža in vem kaj še v iztrošenem BMWju na katere še sladke male čefurke ne padajo več. Ko o čemu, nego kurva o poštenju, to se nanaša na argumente.
Opravičijo se ti lahko starši, jaz ne rabim alterja za izražanje mnenja. Pa uživaj v svojem svetu idealov in znanja. To, da si poseben pa je tebi namreč plus, kljub temu, da so vsi proti tebi, ti še vedno trdiš, da imaš svoj prav, lahko ga imaš, ni problem, jaz se vsaj ne delam pametnega, tam, kjer mi zanje šepa oz ga nimam. Imbecil.