Zlatko_kontakt

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

ni mi jasno, zakaj nekateri silite svoj okus glasbe na neko tujo poroko?? pa kva vam je? A so vsi isti kot vi? pač dedcu paše zlatko in muff...

avtorju: ja časovno si se pa res zgodaj spomnil.

22. jul 2007
1.401
59
48
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
... še raje bi pa gledal Nino Pušlar na svoji poroki mmmmmmmm
redface-1.gif
Kot nevesto
srce-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Sila primeren komad za poroko, odlična izvedba in všečna pevka.

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/NaXUm6B4rqs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Faaak js sem pa skos mislu da poje ;
pridi dala ti bom spet!

zdej sem pa bolj pazljivo poslušu

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mojzes je bil mojster besed in dvoumnih napevov;
Pridi, dala ti bom cvet.
Odprla bom zate vse svoje lati

Pridi, dala ti bom cvet
Cvetela sem zate, utrgati smeš me le ti

Star mojster je znal. Ravno zaradi tega se mi zdi primerna za poroko.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Aja pa še en "hint", glede na to da imaš zmenjeno z Muff, jo pokliči, glede na to da imata z Zlatkotom posnet komad, ma sigurno kontakt...

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
41
Hvala vsem, ki ste posredovali kontakt!

Kot je predhodnik napisal ima špil tako da žal odpade. Res sem bil kr optimističn/nerealen, ampak upanje nekako umre zadnje. Sma pa na srečo bila dovolj hitra za Muff oz. isti dan majo špil v neposredni bližini in sva jih zahaklala.

Ja, POP TV + radio Center ne delata prav velike usluge temu komadu
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.183
11.251
113
po mojem pa ni nedolžna in če ni njen prvi, potem je lahko komad zelo "neugoden".
evil.gif

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Če ga POP ne bi uporabil v podobi in naredil spota za njih, verjemi da tričetrt Slovenije sploh ne bi slišalo za njih.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Sej je dobr komad od tele muff, edino na dolocene trenutke cudne zvoke ven spusca kot da bi mela full naglasa(a je to kaksna tuja pevka?), sam nevem zakaj v spotih nemorejo tista dobra dela ljudi pokazat normalno, zakaj mora bit vedno ta idiotska reperska scena zraven da en kaze tm neke respect znake k pomaga vozicek dol nest, drugi se klanja k dobi zogo, pa kr nek brezvezni ameriski pederaj?

Nazadnje urejeno: