Zlatarjeva hči pobegnila ugrabiteljem

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Mogoče je bil Apachi.. Presedlal s Škode na Cliota
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
hm, danes dopoldne se mi je zgodilo na celovški (LJ), da je voznik sivega priusa pripeljal za mano z modrimi lučmi, ne da bi ustavil ampak se mu je očitno mudilo in je hotel prazen pas. Nekako se mi zdi da policija ni nabavljala nekih eko-vagnov v zadnjem času...

Včeraj na Njegoševi tud en bel Clio/Clio storia...zadnje šipe kot pri G7 ( pač navadne bele)...na desnem delu strehe spredaj modra lučka in po levem mim avtov....ura tm 20-21h zvečer
sprasujem se.gif

Edino motor je bil bol švoh...v stilu 1.2 16V mlinčka ni šlo nikamor tko da sem podvomil da bi bil kak policist
Sluzbeno vozilo policije

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Ampak boš sedaj pri lučkah ponoči res v dilemi ustavit iali ne ustavit.
Nič, avto zaklenit, prižgan motor, tapkat po plinu, pa dokumente skozi 1cm spuščeno okno dat.
grin1.gif

Od kar so se začele take lopovščine na cesti imam vključeno avtomatično zaklepanje vrat, tudi policistom odprem šipo samo toliko, da dam ven prometno in vozniško, avto pa pustim prižgan. Itak, da policist ne ve, ali sem električni avto ugasnil ali ne
smile-1.gif

Ga ni za srat, če imaš hčerko na zadnjih sedežih. Mimogrede ti jo na križiču sunejo, če nimaš avtomatičnega zaklepa vrat.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
daska.jpg

Če bi se malo uštimala, bi jo pa res mogoče ugrabil
evil.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Če so bili okvirji ne bo težav s prepoznavo, pravi Dolenjec jih prepozna kot Eskim sneg, ter še en tak specifičen vonj/govorico imajo.

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kako zgleda grdo potolčena Daša?
Skoči zvezan ven iz vozečega vozila @ 50 kmh, se boš lahko sam prepričal.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Tole je tudi rahlo čudno, "zvezana" z lisicami v prtljažniku, noge zvezane, vreča čez glavo...in ji uspe iz prtljažnika podreti zadnje sedeže in odpreti vrata ter skočit ven. vsa čast, ampak meni tole deluje rahlo za lase privlečeno?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.654
113
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Tole je tudi rahlo čudno, "zvezana" z lisicami v prtljažniku, noge zvezane, vreča čez glavo...in ji uspe iz prtljažnika podreti zadnje sedeže in odpreti vrata ter skočit ven. vsa čast, ampak meni tole deluje rahlo za lase privlečeno?

Če je ratal temu.....
grin1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Axi pravi:

probaj si roke zvezat na trebuhu naj te nekdo da v prtljažnik z vrečo čez glavo in poskusi priti iz avta na opisan način. odvisno od avta ampak načeloma to nebi smel biti problem. koliko je pametno skakat iz vozečega avtomobila je druga zadeva. načeloma če skočiš v jarek in se odrineš v nasprotni smeri vožnje (kot to delajo železničarji s počasi vozečega vlaka - fizika pa to) potem imaš lahko srečo in priletiš na travo z ne tako veliko hitrostjo.
kako pobegniti:
-iz avta se beži na desni strani
-če se avto vozi se poskušamo odriniti v nasroni smeri vožnje čim lje od cestišča
če bodo še koga ugrabili.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Pa ko smo ze pri teoriji:
Pri hitrosti nad 40 se obvezno "zalega"
Pri hitrosti nad 60 so poskodbe neizogibne

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik skala pravi:

kako pobegniti:
-iz avta se beži na desni strani
-če se avto vozi se poskušamo odriniti v nasroni smeri vožnje čim lje od cestišča

- če imaš zvezane roke in noge preveri, da ne skačeš v reko, jezero, morje, itd

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik skala pravi:
........... in se odrineš v nasprotni smeri vožnje (kot to delajo železničarji s počasi vozečega vlaka - fizika pa to) ..........
kako pobegniti:

Ne uči krive vere, da ne boš koga ubil. Oziroma, imel koga na vesti.
ne-ne-1.gif