Z veseljem ti bi jo prodal samo sem sedaj klical na hot in je ne morem vec aktivirati nazaj oprostiStankec, Jo prodaš?
LP
Z veseljem ti bi jo prodal samo sem sedaj klical na hot in je ne morem vec aktivirati nazaj oprostiStankec, Jo prodaš?
Hej, kako dolgo pa je od nakupa? Ker imam tudi jaz še eno "lepo" hotovo v predalu za družinskega člana ko bo zrel za GSM .Z veseljem ti bi jo prodal samo sem sedaj klical na hot in je ne morem vec aktivirati nazaj oprosti
LP
Minilo ze vec kot leto dni od polnitve in so jo odstranili iz sistema ni vec možnosti vklopaHej, kako dolgo pa je od nakupa? Ker imam tudi jaz še eno "lepo" hotovo v predalu za družinskega člana ko bo zrel za GSM .
Aja, jaz je sploh še nisem aktiviral. A v tem primeru tudi kak rok teče?Minilo ze vec kot leto dni od polnitve in so jo odstranili iz sistema ni vec možnosti vklopa
LP
Aja, jaz je sploh še nisem aktiviral. A v tem primeru tudi kak rok teče?
Tole pa ne vem če je že dve leti in pol čez rok uporabe.Ponavadi pise na sami kartici... do kdaj jo je treba aktivirati...
Od kdaj pa Telemach ima 071?
Koliko je pa vredna Npr
041 XXX XXX = ??
041 XXX YYY = ??
041 XX YY ZZ = ??
Od februarja 2020 za free2go in net2go.Od kdaj pa Telemach ima 071?
Koliko je pa vredna Npr
041 XXX XXX = ?? = 1000€
041 XXX YYY = ?? = 500€
041 XX YY ZZ = ?? = 100-200€
Kje pa si jo kupil, lahko tudi na privatSaj jih se sedaj dobis za 199 jaz sem za svojo dal 50 pa je 070 xyy xyy hehe
Na Telemachu sem jo kupil vprasaj preko Twitterja Telemach privat sporocilo jim napisi in povej kaj zelis imeti.Kje pa si jo kupil, lahko tudi na privat