Življenje, čez 5, 10 ali 20 let

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Živjo
pozdrav.gif

Po pravici povedano me skrbi, kakšno bo življenej, čez recimo 5, 10 ali 20 let. Trenutno stanje je katastrofalno, najprej vse nekaj dražijo od hrane do stanovanja do elektrike, potem pa balon poči, potem je pa [censored]*ija. Najprej podjetja služijo na potrošnikih in se smehljajo, kako dobre dobičke imajo, sedaj, ko pa je vse v minuso se pa tolčejo po glavi, kak so si to predtavljal, da bo vedno dober dobiček.
Potem na veliko odpuščanje, bencin je šel do 1.2 evra sedaj pa 0,9 evra. Recesija vsak dan ali vsak teden en država, Svetovna gospodarska kriza nič, kaj obetavno.

Me resnično zanima, kaj nam sledi, revščina, boljše življenje mislim, da ne. Kako je z gospodarsko krizo se lahko vrne na stare tire po parih mesecih vrjetno ne, kaj sledi.

Zanima me vse v zvezi z življenjem, bo bolj kruto, več revnih, je možna 3 svetovna vojna, poguba ali je to .....
sprasujem se.gif

P.s. Za plače in pokojnine smo že debatirali, tako, da o tem ne pišite več. Za pokojnine se bo, kot očitno moral vsak sam znajt (zgodnje varčevanje).

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
jah pomoje se bo tole stanje itak izboljšalo, sam ne bo pa več tako kot je bilo, ker smo živeli v oblakih. Uzivali smo z denarjem, kateri sploh ni bil naš, oz. ga je bilo preveč, tok ga sploh nismo/o zaslužili. Pač enkrat se je mogl to zgodit. Sej kot pravijo, zdej smo na realnih tleh, prej nismo bili. Pa sej ni tok hudo spet. Tale krize bo še kakšne pol leta trajala, pol se bo pa začelo malo izboljševat.... Sam eni bojo mogl pač malo več delat za isti denar. Sploh tisti razni posredniki in ostali neradniki...

Aja pa v krznih obdobjih ne gre noben v vojno, tko da se tega ni treba bati.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Zakaj pa o tem premišljuješ?
Kaj pa ti veš, kako bo?
Naj te to ne obremenjuje, imaš verjetno kaj bolj pametnega za počet, ne?
Šola, služba, ženska, etc....Če ti te tri stvari ne zapolnijo dneva, delaš nekaj narobe
grin1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Mogoče malo vulgaren komentar, ampak jaz mislim, da so krivi fukiči kot so poptv, ki tipično njihovo senzacionalistično straši folk, da za vsaki evro pogleda kam ga bo dal in posledica je kar je. Začarani krog.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Če gre gor, gre tudi dol...in obratno. Sicer pa s to krizo že čist preveč težijo in ustvarjajo še dodatno paniko med povprečnim ljudstvom.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Čez 5 let boš živel še vedno v otroški sobi doma in boš vozil Golfa III.

Čez 10 let boš živel še vedno v otroški sobi doma in boš vozil Golfa IV.

Čez 20 let boš živel še vedno v otroški sobi doma in boš vozil Golfa VIII.

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Čez 20 let bo magister ne vem, recimo farmacije in si bo lahko privoščil ta model.
ker pa bo vedno samo doma, pa je vprašanje za žensko, kak bo s tem....

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ni mi težko bit brez denarja, sem že bla kdaj. Takrat je motivacija najboljša, zame osebno.
Pred meseci smo se pogovarjali tule na alterju,da vsak sistem se sesuje, tako tudi kapitalistnični in se je zgodilo. Nismo vedeli, da se bo res na tak način ampak....
Jaz sem večni optimist, sanjač, naivec, znam si lagat, ko pride do take variante, da si moram. Zato pa se ne bojim ničesar.