Citat:
Uporabnik softi pravi:ok. torej na vzhodu se ji zgodi neki, karkol pač že, je v skladu z verskim prepričanjem, ki tam vlada. popolnoma se strinjam in čista resnica.
tam nimajo demokracije in je tudi ne azglašajo. popolnoma in čista resnica.
zdej smo pa kle. jaz sem demokratičen. sam pr men ninđa ne bo nikol delala, šiptar tut ne, od šipca ne bom kupu nič in đamiji bo napsrotoval do zadnjega. sem demokratičen, sam ne pa 100%. ne vlada pa pri men vera, ne demojkracija, ampak prezir do kretenizma, neprilagojenosti predvsem pa mal likal patriotizma.
kje sem sedja jaz diskriminatoren?
greva čez, v ameriko. tut tam je demokracija. denmokratična do konca. sam ne hebe 5% črncev, teh, onih, laolala...pač majo mal vladavine..vstavi poljubno.
globalno
vse te demokrate v naši deželici, skupaj z ostalimi eu demokrati in balkanci bi srtpal na...15 goloih otokov. zakaj? čemu bi se mi odpiral različnim kulturam, ko pa za 500 do 5000 jurjov dobiš all inclusive teden dopusta pa glej kulture. pržgi discovery, travel..vzam knjigo, pa se uči. tukaj smo mi, naša kultura, naše vedenje. po naših merilih je ninđa bizarna, ampak smo tok demokratični, da jo an cesti dovolimo. v ustanovah, državnih bi prepovedal, v privat pa po želji. pa ne vladavina vere. vladavina naroda, kulture regije itd. ne vidim razlike med tem in arabskim svetom. povsod vlada en interes. samo mi smo za denar prodali interes ohranjanja lastne kučlture.
pa pod mi sem mislil vse staroselce v vseh regijah sveta, pod vi pa vse, ki v te regije prihajajo. so priseljenci, politični, ekonomski, vojni, ampak priseljenci. fk cazin šal naj visi doma, fk partizav v kleti, po svetu pa naj hodu primeren okolju. če mu ne paše, karta in gremo.
demokratizacija nas ubija takoj za emancipacijo. osnovna pravila pozabljamo. vemo, da ne smemo posegat v okokje gamsa, medveda, risa, v barje, v triglavski park, a v našo deželeco, kranjski park, pa lahko posega vsak prišlek s svojimi forami. e to ne gre. ni prav da gre.