Sem se odloču, da bi nabavil ene pocen gume samo za eno zimo KORMORANKe, pa me zanima, če bodo vredu. Na AC ne hodim skoraj nikol, samo relacije.
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
Me zanima, kateri teden/leto izdelave bom dobil. Takrat tudi javim pri katerem od naših spletnih prodajalcev sem nabavil.
No evo, danes sem jih končno dobil (prvič so mi jih hoteli dostaviti že v torek prejšnji teden pa se je zaradi različnih razlogov zavleklo do danes). DOT pnevmatike je 2508, kupljeno pri gume takoj, Made in Slovenia.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
Me zanima, kateri teden/leto izdelave bom dobil. Takrat tudi javim pri katerem od naših spletnih prodajalcev sem nabavil.
No evo, danes sem jih končno dobil (prvič so mi jih hoteli dostaviti že v torek prejšnji teden pa se je zaradi različnih razlogov zavleklo do danes). DOT pnevmatike je 2508, kupljeno pri gume takoj, Made in Slovenia.
Ce koga zanima: 195/65 R15 T Goodyear UG 7+ pri mimovrste (57,40 EUR) so "made in germany" ter DOT 1108 ...
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Super, takšno informacijo sme potreboval, da so Made in Germany. Koliko te je prišla poštnina?
Citat:
Cele 3 EUR .. zdej bom pa videl za koliko mi jih montira lokalni vulkanizer!
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Katere m+s vzet, pa da je cena tam nekje kot S3? 205/55/16 in 165/70/14.
Citat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
Bom pa še jaz pristavil svoj lonček.
Letos sem kupil Mazdo 2, ki ima tele dimenzije gum 195/45 R16 W80.
Sicer bom to zimo se prepeljal na njih, saj imam snega le okoli Božiča in Novega Leta dan (okolica Nove Gorice), za drugo leto pa bo treba v nabavo.
Sedaj sem pa pred dilemo:
- nabavit zimske gume te dimenzije pa ne vem katere ali
- preit na 15 col z jeklenimi platišči in zimskimi gumami R15, ki so cenejše?
Vsak namig bo več kot dobrodošel.
Citat:
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
Ce koga zanima: 195/65 R15 T Goodyear UG 7+ pri mimovrste (57,40 EUR) so "made in germany" ter DOT 1108 ...
Kormoranka za sneg dobra, slabosti na mokri cesti proti koncu življenske dobe profilaCitat:
Uporabnik trust pravi:
Sem se odloču, da bi nabavil ene pocen gume samo za eno zimo KORMORANKe, pa me zanima, če bodo vredu. Na AC ne hodim skoraj nikol, samo relacije.