Men so tud Hankook super, tko letne kot zimske.Jaz sem zelo zadovoljen s hankook gumami... na oplu letne na škodi pa zimske... brez pripomb. Sicer pa zame edine slabe gume so bile desetletja nazaj ene od save pa michelin energy saver. Kitajcev nisem nikoli probal, da bi vedel kaj je dno
sej pravim do pred 2 mesecema vse okej, nebene pripombe, potem pa kot da bi stikalo vklopil...in potem je vedno huje, tako da zdaj kar na zimske, pa pomladi rešujemo z novimi. 80 VS 110(120) ni take panike v moji dimenziji.A je stopničasta postala? V naših rovtah to ni možno. Drži odlično v vseh vremenskih razmerah. Cena premium deljeno 2.
TOčno med tema dvema se odločam. No, sem se že odločil. Vzel bom GY Ultragrip perf.+Gledam te teste pa malo primerjam. Ista guma samo v malo drugi dimenziji, pa se premakne za 4 mesta...
ČE imaš neko tretjo dimenzijo pa itak ne veš kje si... tako sem zoožil med
GOODYEAR UltraGrip Performance+ vs. MICHELIN Pilot Alpin 5
michelin me pridee 70€ dražje. Pa ne vem, če je vredno ali ne...
Tudi sam sem vzel good year.TOčno med tema dvema se odločam. No, sem se že odločil. Vzel bom GY Ultragrip perf.+
Ni v moji dimenzijiAlpin5 dobiš menda samo tiste z ojačanim robom. Vzemi raje Alpin6.
Pri miselinu se je treba malo više stegnit da je guma topMišelinke pa sam trikrat in to oboje, zimske in letne , prvič, zadnjič in nikoli več. Prvo sezono OK, pol pa poden.
Preveri delovanje amortizerjev na tehničnem pregledu.sej pravim do pred 2 mesecema vse okej, nebene pripombe, potem pa kot da bi stikalo vklopil...in potem je vedno huje, tako da zdaj kar na zimske, pa pomladi rešujemo z novimi. 80 VS 110(120) ni take panike v moji dimenziji.