strgalo za led, ni druge.Kaj pa stranske?
Na spredno valda rukneš tavlko brisačo tistega z liter in pol vode ne odtališ. Stranske poliješ, na zadnji je pa tak žica not.
uuu šipa prekleto hitro poči, vendar je večji problem, da nazaj zmrzne preden prides do krizisca. še če jo pokrivaš s kartonom, pokrivalom, odstraniš je že pri -5C katastrofa, ker začne nazaj zamrzovati po dveh kilometrih. edina pametna varianta je, da vozis bencinarja, ki se hitro ogreje ali ogrevana šipa. vse ostalo so kompromisi
imam sam vedno zunaj parkiran avto in diplomiral iz tega zato ne prodajat pravljic o topli vodi in audiju a8
Če ni poškodovana je možnost enaka 0 (saj ne vlivaš kropa gor). Če je pa poškodovana torej že počena, se bo pa razpoka razširila ja.
Drugače je pa bolj nevarno vroča šipa in mrzla voda.
No sedaj pa, katero od teh sredstev ne PACKA lisira šipe. Vem, da drag Sonax tega ne dela, tudi draga tekočina od Mol- a ne . Do sedaj sem enega iz Mimovrste uporabljal BExtreme, do -60 st C in ga jasno redčil z vodo, pa ga ni več za dobiti. Torej, kaj je ugodno in ne packa......
Poškodovana 100%. Bla je kaka mala razpoka od kamna. Zdrava šipa ziher ni počla. Pa pri -20 je to delat brezveze, ker voda takoj na sipi zmrzne.
Lej 12 let sem to delal.
Kačja slina, kačja slina. Ne pa špeh. Kaj je ljudem, da z vročo vodo polivajo?
Mi je že 'želatiniral' vitrex. Vse skupaj kot ena želatina.
Govorimo o vetrobranski tekočini.Večina novih avtov ima električni grelec in kar precej hitro segreje avto. ...
kako pa deluje tista el. gretje v sprednji šipi? Ima kdo?