Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Me pa res zanima, zakaj si ljudje v nižinah želite sneg? Kaj je dobrega od tega?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Me pa res zanima, zakaj si ljudje v nižinah želite sneg?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Me pa res zanima, zakaj si ljudje v nižinah želite sneg? Kaj je dobrega od tega?
Zaradi možnosti igranja z avtomobili, sankanja oz. igranja na snegu v neposredni bližini doma ter zaradi vsesplošno lepše pokrajine pa še in še. Ja, Pohorje dejansko laufa, Krvavec je pa na umetnem snegu, okoli pa zeleno. Če je pa belo je pa te beline zgolj par cm, nič od nič torej.
Me pa res zanima, zakaj si ljudje v nižinah ne želite snega. Saj tisto kidanje, malce višja poraba in zimske gume niso tak bav-bav.
In ne, s soncem obsijana zelena trava konec januarja pač ni lepša slika kot s soncem obsijana narava, prekrita s pol metra snežne odeje.
Januarja. Maja bom drugačnega mnenja.
Ko boš 1x našparal za zimske gume in jih namontiral na karjolo, ki jo voziš, boš začel deliti mnenja ljubiteljev vožnje po snegu.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To, kar je andy napisal še razumem, vse ostalo pa kaj te vem...edini joy pri snegu je meni samo sneženje, ko je tako lepo videt, ampak so potem posledice toliko hujše, da se nima smisla veselit tisto maloAli pa ok, kak spokojen sprehod skozi zasnežen gozd...
Zakaj bi morala biti vsem všeč vožnja po snegu? Ali pa vožnja nasploh? Probite razumet da je enim to brezveze in bo takoj lažje.Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Ko boš 1x našparal za zimske gume in jih namontiral na karjolo, ki jo voziš, boš začel deliti mnenja ljubiteljev vožnje po snegu.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To, kar je andy napisal še razumem, vse ostalo pa kaj te vem...edini joy pri snegu je meni samo sneženje, ko je tako lepo videt, ampak so potem posledice toliko hujše, da se nima smisla veselit tisto maloAli pa ok, kak spokojen sprehod skozi zasnežen gozd...